Forfatter |Publiceret den 10 maj, 2022|4.5 min læsning|

Du kan allerede nu få lov til at mærke det varme sand under dine fødder, når du går fra dit hotel ud på sandstranden og ruller dit håndklæde ud og indtager positionen lige i solen med din yndlingscocktail – helt ideelt til en afslappende solferie. “Jeg ville bare ønske, at det var sommer”… har du sikkert tænkt op til flere gange allerede, så hvorfor vente længere? Maj og juni er nemlig ideelle perioder til at begynde at nyde solen tidligt. Temperaturen er allerede høj på langt de fleste feriedestinationer, og i disse måneder er der mindre travlt end i højsæsonen. Perfekt til at slappe helt af og blive solbrændt allerede. Vi giver dig her tre ideelle destinationer til din næste ferie i maj eller juni!

Under den græske sol

Sol-tilbederne vil uden tvivl allerede have det godt i Grækenland i maj og juni. Med dets tæt på 2.000 øer, heraf 140 beboede og dets mere end 15.000 kilometer kystlinje er der en ø og strand for enhver smag. Alle de græske øer er et besøg værd! Men specielt Kreta, Rhodos, Zakynthos og Kaptahos er ideelle destinationer til din ferie i maj eller juni måned. Som den største ø i det græske øhav og den sydligst beliggende ø, er du garanteret en masse soltimer her. Faktisk har Kreta ca. 300 solskinsdage – altså skinner solen 83% om året. Derudover byder Kreta på hyggelige byer, lokal græsk mad og smukke strande, b.la. Elafonissi-stranden også kaldet ‘Den lyserøde strand’, som helt klart er et besøg værd. Den mest berømte og sydlige ø i Grækenland er Kreta og her er du garanteret en masse soltimer her. Faktisk har Kreta ca. 300 solskinsdage – altså skinner solen 83% om året. Derudover byder Kreta på hyggelige byer, lokal græsk mad og smukke strande, b.la. Elafonissi-stranden også kaldet ‘Den lyserøde strand’, som helt klart er et besøg værd. Et godt tip, når du skal på ferie til Kreta, er at i landsbyen Agia Pelagia. Denne charmerende fiskerby ligger i en malerisk bugt med smukke strande. Her kan du dyrke forskellige former for vandsport og tage på mange spændende bådture. Langs stranden finder du autentiske græske taverner, hvor du kan nyde lækre lokale retter. Er du en strandelsker, men kan du også lide at opleve en ny by? Så kan du nemt kombinere en afslappende badeferie på den athenske riviera med et besøg i Athen. I denne imponerende metropol er mulighederne mange; besøge de bemærkelsesværdige bygninger fra oldtiden, smag på det traditionelle græske køkken og nyd det livlige natteliv. Ud over Athen byder den athenske riviera på mange andre smukke destinationer, hvor du kan smage det ægte græske liv. Landskabet er prydet af mindre landsbyer med autentiske centre, maleriske bugter og smukke sandstrande.

Oplev det alsidige Tyrkiet

Kunne du tænke dig at tage på ferie med solgaranti i maj eller juni? Så bør du helt sikkert overveje et besøg på den tyrkiske kyst. På den Ægæiske kyst kan du slappe af på de lange strande, og den tyrkiske riviera er den ultimative destination, hvor du kan slappe af og nyde ferien i luksus.  I sommermånederne kan det blive meget varmt de fleste steder i Tyrkiet. Vil du foretrække mildere temperaturer, men med masser af solskin? Så er maj og juni ideelle. Der er masser af muligheder for at foretage forskellige aktiviteter. Bliv overrasket over landets mangfoldighed! Klik her for at se nogle af vores bedste hoteller og feriesteder i Tyrkiet. Er du nysgerrig efter de bedste badebyer i den tyrkiske riviera? Så kan du læse mere her: De bedste badebyer i Tyrkiet Tyrkiets riviera

Nyd de spanske kyster

Når du tænker på Spanien, ser du sikkert allerede dig selv sidde på en solrig terrasse med en tallerken tapas og et glas sangria i hånden. Du behøver ikke at rejse langt for at få den ultimative feriefornemmelse. Kun 3-4 timers flyvning fra København til du er på spansk jord. Du kan f.eks. nyde en afslappende ferie på Costa Brava. Efter en dag med afslapning på stranden er det tid til at nyde solen på din balkon. Du bør også besøge storbyen Barcelona, hvor der er meget at lave. Du kan finde mosaikker i Parc Güell, gå langs Ramblas og selvfølgelig kan du ikke forlade byen uden at have set Sagrada Familia. En anden kyst, hvor du er garanteret en vidundelig ferie, er solkysten over dem alle – nemlig Costa del Sol. Denne kyst er meget populær blandt solbadere på grund af de kilometerlange sandstrande. Derudover har den også nogle utrolig hyggelige og stemningsfyldte feriebyer som f.eks. Fuengirola, også kaldet ‘Den hvide by’ pga. de mange hvidkalkede huse. I maj og juni er der masser af gode feriedestinationer, hvor du kan nyde solen og varmen. Helt ideel til at genopfriske din ‘tan’ og slappe af, før sommeren for alvor begynder i Danmark! Find din næste ferie allerede i dag!

Hej med dig! Jeg hedder Dicte, 28 år gammel og rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at rejse og nyder at fortælle om mine oplevelser. Til dagligt bor jeg i København med min kæreste og hund. Vi går meget op i god service, kvalitet, god mad og vin. Vi rejser ofte med venner og nyder friheden i at tage tingene i vores helt eget tempo.
10 maj, 2022

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar