Forfatter |Publiceret den 16 februar, 2024|2.9 min læsning|

På den populære vinterdestination Kirchberg er der altid noget at lave. Denne destination i Østrig har både butikker, restauranter, smukke vandreruter, en kælkebane og det næststørste skiområde i Europa: Kitzbüheler Alpen. Alle snowboardere og skiløbere elsker dette magiske sneparadis. Alle ved at afterski er en obligatorisk ting ved skiferier. Så selvfølgelig skal du også opleve afterski i Kirchberg. Men hvor finder du de sjoveste tyske schlagers og lækreste schnapps efter en lang dag på skiene? Vi har samlet de bedste afterski barer i Kirchberg til dig så du ved, hvor du skal tage hen så snart, du ankommer til din indkvartering i Kirchberg.

Nyd en kold cocktail på pisterne i Kirchberg

Nyd en kold cocktail på pisterne i Kirchberg

Dropshots og Flügel på Eisbar

Eisbar i Kirchberg er en legendarisk afterski bar, der har været det foretrukne sted for festglade skiløbere og snowboardere i over 12 år. Flügel-Fest, Black Magic Dropshot Party’s og en ny DJ eller livekunstner hver dag, gør Eisbar til det perfekte sted for en god fest. Dette fede sted er åbent hver dag fra kl. 15.00 til 24.00, så du kan tage direkte derhen efter en dag på pisterne. Smør din hals med schnapps og syng højt med på sangene. Din sult kan stilles med snacks fra snackbaren på første sal. Eisbar er det perfekte sted at afslutte en dag på pisterne og starte aftenens festligheder. Du finder Eisbar på Kitzbüheler Strasse.

Besøg den berømte eisbar i kirchberg

Besøg den berømte eisbar i kirchberg

Café Boomerang på Möselgasse

Hvis du stadig ikke er færdig med at feste ved midnat, så tag på Café Boomerang på Möselgasse. Denne engelsk-australske pub er åben indtil kl. 2.00 om natten. Her serveres de lækreste cocktails. Dem må du bare prøve! Stemningen her er lidt mere international end på de andre afterski barer, som du kan finde i Kirchberg og har derfor en sjov blanding af festgæster. Måske du finder nogle nye venner og lærer nogler gloser på et nyt sprog? Skål sammen med dine venner med et shot, se en live sportskamp eller udfordr en ny ven til en omgang pool, billard eller dart. Nogle af dagene i løbet af ugen kan du også feste løs til live musik eller DJ’s.

Der er stadig endnu flere afterski barer i Kirchberg

Er du på udkig efter endnu mere hygge? I Kirchberg er der mange flere mindre barer og sportsbarer at finde. Og de ligger alle ret tæt på hinanden. Har du lyst til en barcrawl? Så er Kirchberg perfekt til det! Saml dine venner fra pisten, start med et shot i den ene bar, stop for en Flügel i den anden og slut af med en natdrink i baren på dit hotel. Og husk at være med til den lokale jodlen indimellem? Det bliver garanteret sjovt. Øv dig allerede om dagen, mens du suser ned ad pisten; ‘Jodelaaahiihiii!!’

Drik shots med dine venner på en af de mange afterski-barer

Drik shots med dine venner på en af de mange afterski barer

Har du også fået lyst til at feste? Så book din skiferie til Kirchberg hos Sunweb og slut af med en drink på en af afterski barerene i Kirchberg eller dans natten lang Café Boomerang på Möselgasse. Skål siger vi bare!

Hej alle sammen! Mit navn er Amalie, 23 år gammel, og jeg er rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at opleve verdenen og dele ud af mine oplevelser. Nogle af mine yndlings destinationer er de græske øer, samt de kanariske øer. Når jeg rejser vægter jeg gastronomiske oplevelser i højsædet, smukke naturperler og kultur højt. Jeg håber at, du kan blive inspireret til endnu en rejse.
16 februar, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar