Holland America Line - Eurodam

Eurodam

Holland America Line - Eurodam - Gallery Bar

Med ms Eurodam videreføres evolutionen af Holland America Line's raffinerede mellemstore krydstogtskibe med 11 passagerdæk, en ny pan-asiatisk restaurant og lounge med panoramaudsigt, Explorer's Lounge Bar, en ny italiensk restaurant, en elegant luksuriøs smykke-boutique, et nyt atrium barområde, en forbedret og fornyet show-lounge og et nyt foto- og billeddannelsescenter. På det tekniske område er ms Eurodam udstyret med de nyeste navigations- og sikkerhedssystemer. Skibet drives af seks dieselgeneratorer og den nyeste Azipod fremdriftsteknologi.

Helt i overensstemmelse med Holland America Line's tradition har ms Eurodam en pragtfuld kunstsamling baseret på temaet "The Dutch Golden Age - An Inexhaustible Tradition". Værker af hollandske mestre, f.eks. 1600-tals landkort i akvarel af den berømte kartograf Johannes Vingboons, og samtidskunstnere, såsom fotorealistiske oliemalerier af kunstneren Jan van 't Hoff, og Nattenvagten, To minutter senere, en nyfortolkning af Rembrandts berømte maleri.

Skibsfakta

Jomfrurejse2008
Gæster2104
Besætning929
Dæk11
Bredde
32
m
Længde
285
m
Tonnage
86273
BT
Hastighed
24
knob

Eurodam

Oplev verden med elegante Holland America Line og det bekvemme flydende hotel Eurodam. Udover spændende destinationer bydes der på spiseoplevelser ud over det sædvanlige, farverige shows – og madlavningskurser.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Oplev musikken fra Memphis i BB Kings Blues Club. Eller se showet Billboard Onboard, hvor livemusikere fremfører uforglemmelige hits fra de sidste 50 år.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe