Holland America Line - Zaandam

Zaandam

Holland America Line - Zaandam - Theater

Zaandam

Zaandam er et stilfuldt skib, som beviser, at det ikke er nødvendigt med gadgets og tricks for at have en skøn tid. Det er uden tvivl et gammelt skib uden balkoner, men skibets kahytter er rummelige med masser af opbevaringsplads og badeværelser med bad. Skibet har også en promenade med liggestole i teaktræ og hyggelige plaider.

Med plads til blot 1.432 passagerer føles skibet sjældent overfyldt, så gæsterne kan nyde en skøn, afslappet ferie på havet. Det er let at komme rundt overalt på de 10 dæk. Skibet byder på et utal af lounges, både til kortspil om eftermiddagen såvel som en drink om aftenen. Holland America Line appellerer generelt til et voksent publikum, især når det kommer til længere krydstogter på Zaandam, men kortere krydstogter tiltrækker også familierne, som drager fordel af børneklubben på øverste dæk, all-weather swimmingpool med tag, som kan åbnes og lukkes, samt den store variation i bræt- og puslespil i Explorations Cafe.

Skibsfakta

Jomfrurejse2000
Gæster1432
Besætning615
Dæk10
Bredde
32
m
Længde
237
m
Tonnage
61396
BT
Hastighed
23
knob

Zaandam

Oplev et uforglemmeligt krydstogt med skibet Zaandam og det elegante rederi Holland America Line. Udover høj komfort og mad i topklasse, bydes der på masser af afslapning, kultur og eventyr. Blandt andet er der mulighed for at udforske mere anderledes og eksotiske steder med Zodiac-både.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Tag med på en musikalsk rejse til Memphis via BB Kings Blues Club og fine optrædener indenfor musik, komedie, sang og dans, fremført i det store teater Mainstage.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe