Holland America Line - Rotterdam

Rotterdam

Holland America Line - Rotterdam - Introduktion

HAL Rotterdam

Rotterdam er et krydstogtskib med perfekte mål, hvor det traditionelle skibs stramme nautiske linjer er smukt forenet med moderne faciliteter og elegant indretning.

Rotterdam rammer alle de rigtige toner: raffinerede restaurantoplevelser, moderniserede kahytter og suites, den bedste service til søs og faglig kunnen, der afspejler 150 års søfartsekspertise. Resultatet er et skib, som vil henrykke dig - fra begyndelsen af din først dag til afslutningen på din sidste perfekte nat.

Mange af faciliteterne ombord er kendetegnende for populære Holland America, og viderefører krydstogtselskabets traditioner inden for kultur, kulinariske oplevelser og live musik.

Skibsfakta

Jomfrurejse2021
Gæster2650
Besætning1036
Dæk14
Bredde
35
m
Længde
297
m
Tonnage
99500
BT
Hastighed
22
knob

Rotterdam

Nyd et uforglemmeligt krydstogt med verdens ældste rederi, hvor der er fokus på afslpning, madoplevelser og underholdning. Rotterdam kombinerer traditioner med de mest moderne funktioner. Her er blandt andet livemusik på flere scener, egen vinfremstilling og professionelle madlavningskurser.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Rotterdam byder på en musikalsk rejse gennem tiden. BB Kings Blues Club og klassisk musik opført på den højteknologiske Lincoln Center Stage er nogle af højdepunkterne.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe