Holland America Line - Noordam

Noordam

Holland America Line - Noordam - Swimmingpool

Noordam

Noordam byder på kunst i museumskvalitet, såsom et oliemaleri af byen Utrecht fra 1842, og nutidskunst, som en fotoserie af de store musikere Dizzy Gillespie og BB King. Et af de mest værdifulde møbler ombord er en bemærkelsesværdig kiste med indlagt mønster flankeret af baroksøjler i træ fra de 17. århundrede. Kisten er lavet i Tyskland i 1885 og er indlagt med ibenholt og ædelstene. Tag på en Iphone-rundvisning ombord langs hele kunstsamlingen på Noordam. Noordam er et stilforbillede på de klassiske lange rejser på havet med moderne faciliteter og forbedringer.

Noordams behagelige, rummelige og afslappede atmosfære er perfekt til dit krydstogt i solrige Caribien eller romantiske Europa.

Skibsfakta

Jomfrurejse2006
Gæster1916
Besætning842
Dæk11
Bredde
32
m
Længde
291
m
Tonnage
81769
BT
Hastighed
24
knob

Noordam

Benyt chancen og oplev et skønt krydstogt med elegante Holland America Line. På Noordam kan du nyde det maksimalt i et elegant miljø med traditionelle indslag. Der bydes på mindeværdige oplevelser i form af afslapning, sceneoptræden og lærerige madlavningskurser.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Tag med på en musikalsk rejse til Memphis via BB Kings Blues Club og fine optrædener indenfor musik, komedie, sang og dans, fremført i det store teater Mainstage.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe