Holland America Line - Oosterdam

Oosterdam

Holland Americal Line - Oosterdam - Spa

Oostdam

Officielt døbt i 2003 af Hendes Kongelige Højhed, Margriet af Oranien-Nassau, er Holland America Line - Oosterdam det andet skib i Holland America's Vista-klasse. Skibet er udstyret med de nyeste industrielle og miljømæssige teknologier, såsom anvendelse af et diesel-elektrisk energianlæg for optimal effektivitet og et Azipod fremdriftssystem, som maksimerer manøvrering.

Som symbol på Holland America Line's mere end 100 års historie på havet, er Holland America Line Oosterdams midtpunkt en imponerende globus i Waterford-krystal, som har en prominent plads i det tre-etages atrium. Den, som træder ombord på skibet, vil hurtigt genkende de traditionelle detaljer, som kendetegner krydstogtskibene fra Holland America Line; en varm farvepalet, og den omfattende anvendelse af krystal, marmor, indlagt træ og messing, pragtfulde blomsterarrangementer, ubetalelige kunstværker og antik, og det smukke promenadedæk i teaktræ med polstrede liggestole.

Skibsfakta

Jomfrurejse2003
Gæster1916
Besætning842
Dæk11
Bredde
32
m
Længde
291
m
Tonnage
82000
BT
Hastighed
24
knob

Oosterdam

Benyt chancen og oplev et skønt krydstogt med elegante Holland America Line. På Oosterdam kan du nyde det maksimalt i et elegant miljø med traditionelle indslag. Der bydes på mindeværdige oplevelser i form af afslapning, sceneoptræden og lærerige madlavningskurser.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Mærk rytmen i natklubben Northerne Lights eller se et show i The Vista Lounge, et af skibets førende underholdningssteder, som er vært for en række forskellige sangere, komikere, tryllekunstnere og andre artister.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe