Holland America Line - Westerdam

Westerdam

Holland America Line - Westerdam - Exploration Cafe

Westerdam

Holland America Line Westerdam er det tredje skib i rækken af skibe i Vista-klassen. Skibet er udstyret med de nyeste industrielle og miljømæssige teknologier, såsom diesel-elektrisk energianlæg og Azipod fremdriftssystem. De fleste af skibets staterooms har udsigt til havet og mange har privat veranda.

Kunstsamlingen ombord på Westerdam er fokuseret på den hollandsk arv forbundet med "Den Nye Verden". Kunst varierende fra malerier af historiske hollandske skibe, såsom Henry Hudson's Half Moon, til en gigantisk indisk paladsdør med indlagt træ og sølv, en tobakspibe udskåret i ben i form af et kvindehoved til en samling af 5000 års gamle præcolumbianske kalkstensfigurer fra Ecuador. Nutidskunsten i samlingen omfatter bl.a. et originalt Andy Warhol-portræt og skulpturer af Susanna Holt.

Skibsfakta

Jomfrurejse2004
Gæster1916
Besætning842
Dæk11
Bredde
32
m
Længde
291
m
Tonnage
82000
BT
Hastighed
24
knob

Westerdam

Benyt chancen og oplev et skønt krydstogt med elegante Holland America Line. På Westerdam kan du nyde det maksimalt i et elegant miljø med traditionelle indslag. Der bydes på mindeværdige oplevelser i form af afslapning, sceneoptræden og lærerige madlavningskurser.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Oplev musikken fra Memphis i BB Kings Blues Club. Eller nyd showet Billboard Onboard, hvor livemusikere fremfører uforglemmelige hits fra de sidste 50 år.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe