Holland America Line - Nieuw Statendam

Nieuw Statendam

Holland America Line - Nieuw Statendam - Restaurant

Nieuw Statendam

Mange af karakteristikaene ved det første skib i Pinnacle-klassen er overført til Nieuw Statendam, herunder World Stage Theater, Lido Deck med to niveauer og filmskærm, vinsmagningsrummet Blend, Music Walk, Rudi's Sel de Mer og solo-kahytter. Andre elemeneter er tilpasset på grundlag af feedback fra kunder - Lincoln Center Stage er flyttet væk fra kasinoets støj, suiterne er udvidet og familiekahytterne er omrokeret, og bordene i Lido er blevet forsynet med serviceknapper. Pay-for-perks programmet Club Orange er også nyt. Det giver passagerer prioritet ved ombordstigning og frabordstigning, adgang til en concierge og særlige helpdesks, samt prioritet ved restaurantreserveringer og adgang til en specialrestaurant.

Musiktemaet er hentet fra Koningsdam, med ekstraordinære designelementer og shows. Kunstsamlingen ombord er unik og den største samling i flåden med mere end 2.000 værker.

Skibsfakta

Jomfrurejse2018
Gæster2650
Besætning1036
Dæk14
Bredde
35
m
Længde
297
m
Tonnage
99500
BT
Hastighed
22
knob

Nieuw Statendam

Tag med på et uforglemmeligt krydstogt med verdens ældste rederi, hvor afslapning, madoplevelser og underholdning er i fokus. Det traditionelle og samtidig moderne Nieuw Statendam rummer det meste. Hvad med levende musik på flere scener, egen vinfremstilling og professionelle madlavningskurser?
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Mærk rytmen i BB Kings Blues Club og under forestillingerne i det højteknologiske Theater Lincoln Center Stage.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe