Holland America Line - Koningsdam

Koningsdam

Holland America Line - Koningsdam - Introduktion

Holland America Line - Koningsdam

Koningsdam blev lanceret i 2016, og er en videreførelse af alle traditioner, den nautiske arv og den karakteristisk service og stil, som kendetegner Holland America Line, mens barren for elegance i det 21. århundrede er hævet. Med plads til 2.650 gæster ombord er Koningsdam det første skib i Pinnacle-klassen, og indvarsler en ny æra inden for krydstogter. I skibets midte er det centrale atrium et sandt visuelt kunstværk, som strækker sig over tre dæk. Rummet oplyses af en luftig skulptur i rustfrit stål, som henleder tankerne på en klassisk strygerkvartet. Atriet er kronet af et loft, som danner baggrund for subtilt skiftende high-definition projektioner. Når du kigger op om dagen, ser du tynde cirrusskyer svæve over dig. Om aftenen er atriumet indhyllet i dramatiske nuancer af lys eller en spejling af nattens klare stjernebilleder.

Skibsfakta

Jomfrurejse2016
Gæster2650
Besætning1036
Dæk14
Bredde
35
m
Længde
297
m
Tonnage
99500
BT
Hastighed
22
knob

Koningsdam

Tag med på et uforglemmeligt krydstogt med verdens ældste rederi, hvor der er fokus på afslapning, spiseoplevelser og underholdning. Traditionsrige og samtidigt moderne Koningsdam rummer det meste. Her er blandt andet livemusik på flere scener, egen vinfremstilling og professionelle madlavningskurser.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Koningsdam byder på en musikalsk rejse gennem rockhistorien. BB Kings Blues Club og klassisk musik fremført på højteknologiske Lincoln Center Stage hører til blandt rejsens højdepunkter.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe