Celebrity Edge op Zee

Celebrity Edge

Celebrity Edge Virtual Tour

Celebrity Edge's tiltrækningskraft ligger i navnet. Underholdningen i teatret er højt og influeret af nutidens tophits. Spisestederne er som taget direkte ud af storbyen, fra en grab-and-go gourmet deli, et sushi-sted kun med reservering til en high-tech fransk bistro med en madoplevelse, du skal prøve for at tro det. Cocktailene i den spiralformede restaurant/lounge/Theater Eden på tre af skibets dæk er overraskende og unikke. Oplevelserne på skibet væves også sammen - mellem inde og ude, mellem scene og publikum. Der er så meget grønt ombord og så mange vinduer, at det er let at føle sig udendørs, tilmed når du sidder i Eden eller opholder dig i din kahyt. Oplevelsen er særlig stærk, når du sidder i 918 Infinite Veranda rummene, der er store havestuer med havudsigt fra gulv til loft og airconditioning, eller fungerer som en slags balkon, når du åbner det øverste vindue med ét tryk på en knap.

Skibsfakta

Jomfrurejse2018
Gæster2900
Besætning1320
Dæk15
Bredde
39
m
Længde
306
m
Tonnage
129500
BT
Hastighed
22
knob

Celebrity Edge

Læn dig tilbage på "Magic Carpet" - glasverandaen der skifter etager, søg efter spiseoplevelser og nyd en atmosfære, der er skabt af verdens førende interiørdesignere. Celebrity Egde er et stilfuldt, moderne og afslappende flydende feriested, der bringer moderne luksus til et nyt niveau. Perfekt til par!
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Om aftenen bliver nogle af dækkene til et underholdningssted, der tilbyder alt fra levende musik til udstillinger sammen med spisesteder. I det innovative teater er der Las Vegas-inspirerede shows og der bydes på underholdning hver aften ved hjælp af topmoderne teknologi

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe