Celebrity Ascent - Celebrity Cruises

Celebrity Ascent

Celebrity Ascent

Hold en pause fra hverdagen på det splinternye krydstogtskib Celebrity Ascent. Fra Iconic Suites med den fænominale udsigt til Rooftop Garden og Magic Carpet, et svævene dæk, som kan hæves op og ned som en lift, er dette skib ren luksus. 

Celebrity Ascent er det nyeste og sidste krydstogtskib i Celebrity Edge klassen fra trendy og moderne Celebrity Cruises. Skibet kan byde 3.260 passagerer velkommen, og der er udvist stor opmærksomhed til den smagfulde og smarte indretning af kahytterne. De mest imponerende kahytter er Iconic Suites og Edge Villa’s. Iconic Suites er placeret forrest på krydstogtskibet, hvor du kan nyde den samme udsigt som kaptajnen. Edge Villa’s er fordelt over to etager med egen plunge pool. 

Ligesom på de andre krydstogtskibe i Celebrity Edge klassen er Resort Deck the place to be. Her finder du Rooftop Garden; en tagterrasse, hvor du kan forkæle dig selv, se film eller hænge ud med venner og familie. Tag tag en dukkert i swimmingpoolen og beundr kunstinstallationen af LED-lys over poolbaren. Er det tid til sand afslapning? Så besøg havestuen med en fantastisk kunstmur og glastag. Du vil ikke mangle noget som helst under dit krydstogt på Celebrity Ascent.

Skibsfakta

Jomfrurejse2023
Gæster3260
Besætning1400
Dæk16
Renoveret
2023
Længde
327
m
Tonnage
140600
BT
Hastighed
22
knob

Celebrity Ascent

Læn dig tilbage på Magic Carpet – en glasveranda, der bevæger sig over flere dæk – udforsk de kulinariske ekspertiser og nyd atmosfæren skabt af førende interiørarkitekter. Celebrity Ascent er et elegant, moderne og afslappet flydende resort, hvor hver dag byder på noget ekstraordinært.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Se en film på tagterrassen, oplev Las Vegas-inspirerede shows i et innovativt teater eller nyd underholdning med et twist i Eden.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe