Celebrity Reflection

Celebrity Reflection

Celebrity Reflection - Introduktion

Celebrity Reflection

Celebrity Reflection er Celebrity's nyeste vidunder med imponerende suites, bl.a. 34 nye AquaClass Suites med fantastiske 79 m2 store verandaer, så du kan slappe af som aldrig før. Plus dine yndlings spa-faciliteter, og prioriteret adgang til den højt ansete specialrestaurant Blu er inkluderet. Der er endnu flere inspirerende tilføjelser til dette skib. Celebrity Reflection har et omfattende dæk, 72 ekstra staterooms, flere siddepladser i hoved- og specialitetsrestauranterne, flere liggestole på pool-dækket, og flere pladser i teateret. I Lawn Club kan du følge et malekursus med en dygtig kunstner fra ArtCenter South Florida i The Art Studio. Fejr de smagfulde glæder ved udendørs grillning i den nye Lawn Club Grill. I hovedrestauranten kan du nyde over 20 lækre og sunde retter. Find roen på dit eget tilflugtssted The Alcoves i cabana-stil i Lawn Club. Din ferietid er kostbar. Tiden ombord på Celebrity Reflection er det hele værd.

Skibsfakta

Jomfrurejse2012
Gæster2850
Besætning1500
Dæk15
Bredde
37
m
Længde
315
m
Tonnage
127000
BT
Hastighed
24
knob

Celebrity Reflection

Tag en picnic på verdens første offshore græsplæne, nyd stilfulde designdetaljer, og lad dig omfavne af moderne luksus. Celebrity Reflection er et af de flotteste krydstogtskibe, verden nogensinde har set. Og selvom der ikke er noget større galt på ydersiden - det er på indersiden skønhed sidder!
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Meget af underholdningen er samlet omkring området, der kaldes Entertainement. Se et Broadway-show i det tre dæk høje teater eller mor dig i Stand-up i Comedy Central.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe