Celebrity Solstice

Celebrity Solstice

Celebrity Solstice - Introduktion

Celebrity Solstice

Oplev en ferie som ingen anden ombord på Celebrity Solstice®. Slap af og nyd de smukke rum, faciliter i verdensklasse, og alle det andet, der gør Celebrity krydstogter til noget helt særligt. Nyd alle spændende oplevelser ombord, mens du begiver dig mod imponerende destinationer. Den stilfulde indkvartering omfatter Concierge Class staterooms og spa-inspirerede AquaClass med eksklusive middage i Blu. Retreat®-oplevelsen indebærer middage i en privatrestaurant og en 24/7 lounge. Nyd spisesteder som restauranter med menuer sammensat af Michelin-stjernekokke og den prisvindende vinsamling på havet. Deltag i dine yndlingsudendørsspil, besøg en koncert eller nyd solen i The Lawn Club. Stimuler dine sanser med de rogivende og eksklusive spa-behandlinger i The Spa. Slap af, find roen od lad op ombord på Celebrity Solstice. Vi sørger for alle detaljer, så du bare skal koncentrere dig om at nyde din ferie.

Skibsfakta

Jomfrurejse2008
Gæster2850
Besætning1500
Dæk15
Bredde
37
m
Længde
315
m
Tonnage
122000
BT
Hastighed
24
knob

Celebrity Solstice

Spis en picnic på verdens første græsplæne til havs, nyd de stilfulde designdetaljer og bliv omfavnet af moderne luksus. Celebrity Solstice er et perfekt valg til par, der ønsker et elegant, moderne og afslappende flydende hotel med mange aktiviteter.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Meget af underholdningen er samlet omkring området, der kaldes Entertainement. Se et Broadway-show i det tre dæk høje teater, mor dig i Stand-up i Comedy Central eller prøv dine dansekundskaber i natklubben Quasar.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe