CELEBRITY FLORA

Celebrity Flora

Celebrity Flora

Celebrity Flora er det første skib af sin type, som er specialbygget for besøg på Galápagosøerne. Denne kæmpeyacht med 100 suites er indrettet med vores innovative inde-ude-koncept, designet til at sørge for at destinationen forbliver midtpunktet for opmærksomheden på dit krydstogt. Inspireret af øerne og bygget af naturlige materialer smelter skibet sømløst ind i omgivelserne, hvilket giver dig følelse af total fordybelse. For at kunne tilbyde dig et endnu dyberegående krydstogt følger certificerede naturforskere fra Galápagos National Park med ombord på hele rejsen.

Celebrity Flora beviser, at ansvarlig turisme kan gå hånd i hånd med ultimativ luksus, og er bygget med de nyeste miljøteknologier. Det dynamiske positioneringssystem sørger for, at kæmpeyachten forbliver på sin position uden at kaste anker, hvilket beskytter havbunden. Elektriciteten leveres af solpaneler, og det reducere emissionen. Resultatet er ét af de mest miljøvenlige skibe på havet - blot én af grundene til, at Celebrity Flora blev udråbt til "Best Overall Cruise Ship" i 2019.

Skibsfakta

Jomfrurejse2019
Gæster120
Besætning50
Dæk8
Bredde
17
m
Længde
101
m
Tonnage
5739
BT
Hastighed
14
knob

Celebrity Flora

Fornøjelige madoplevelser, afslapning og foredrag om den næste eksotiske destination. Celebrity Flora er et moderne ekspeditionsskib, hvor destinationernes dyre- og naturoplevelser er i centrum. Det er selvfølgelig valgfrit, men takket være skibets lidt mindre størrelse er det nemt at socialisere med andre gæster i en intim atmosfære.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Lyt til et foredrag og uddyb din viden om de oplevelser, der venter på den næste destination.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe