Celebrity Millennium
Celebrity Millennium

Celebrity Millennium

Celebrity Millennium

Hvad kalder du et sted med restauranter i verdensklasse, shows i Broadway-stil, luksus-spa og faciliteter, der kan konkurrere med de største hoteller på land? Vi kalder hende Celebrity Millennium; du vil finde hende magnifique. Sejl med Celebrity Millennium, det første skib i Celebrity's Millennium-klassen. Det er en oplevelse, som ikke kan beskrives med ord. Spadsér over dækkene og se med egne øjne, hvad de, som har sejlet med hende, allerede ved: Celebrity Millennium er mere end blot et skib; det er et minde for livet.

Celebrity-krydstogtskibe tilhører de bedste i verden, og Celebrity Millennium er ingen undtagelse. Skibet er i mellemtiden blevet moderniseret med mange fremragende faciliteter fra Solstice-klasse, såsom AquaClass-staterooms med spa-inspiration, Celebrity iLounge, Martini Bar, Cafe al Bacio & Gelateria, Cellar Masters Wine Bar og den unikke specialitetsrestaurant Qsine.

Skibsfakta

Jomfrurejse2001
Gæster1950
Besætning999
Dæk11
Bredde
32
m
Længde
294
m
Tonnage
91000
BT
Hastighed
24
knob

Celebrity Millennium

Nyd de varme bobler i Thalossoterapi-bassinet, få kulinariske oplevelser i en af de mange restauranter, og vær omgivet af moderne luksus. Celebrity Millenium er på mange måder et flydende boutique-hotel, især for par.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Der bydes på meget underholdning. Blandt andet byder det store teater på shows hver aften, der er inspireret af Broadway og Las Vegas

Andre skibe