Celebrity Millennium

Celebrity Millennium

Celebrity Millennium - modernisering

Celebrity Millennium

Hvad kalder du et sted med restauranter i verdensklasse, shows i Broadway-stil, luksus-spa og faciliteter, der kan konkurrere med de største hoteller på land? Vi kalder hende Celebrity Millennium; du vil finde hende magnifique. Sejl med Celebrity Millennium, det første skib i Celebrity's Millennium-klassen. Det er en oplevelse, som ikke kan beskrives med ord. Spadsér over dækkene og se med egne øjne, hvad de, som har sejlet med hende, allerede ved: Celebrity Millennium er mere end blot et skib; det er et minde for livet.

Celebrity-krydstogtskibe tilhører de bedste i verden, og Celebrity Millennium er ingen undtagelse. Skibet er i mellemtiden blevet moderniseret med mange fremragende faciliteter fra Solstice-klasse, såsom AquaClass-staterooms med spa-inspiration, Celebrity iLounge, Martini Bar, Cafe al Bacio & Gelateria, Cellar Masters Wine Bar og den unikke specialitetsrestaurant Qsine.

Skibsfakta

Jomfrurejse2001
Gæster1950
Besætning999
Dæk11
Bredde
32
m
Længde
294
m
Tonnage
91000
BT
Hastighed
24
knob

Celebrity Millennium

Nyd de varme bobler i Thalossoterapi-bassinet, få kulinariske oplevelser i en af de mange restauranter, og vær omgivet af moderne luksus. Celebrity Millenium er på mange måder et flydende boutique-hotel, især for par.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Der bydes på meget underholdning. Blandt andet byder det store teater på shows hver aften, der er inspireret af Broadway og Las Vegas

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe