Celebrity Beyond op zee

Celebrity Beyond

Celebrity Beyond - Introduktion

Celebrity Beyond

For at sikre at Celebrity Beyond lever op til sit navn, har Celebrity ikke kun sammenbragt drømmeteamet af arkitekter og designere, som arbejdede sammen for første gang i forbindelse med Edge-serien. Teamet havde også fuld frihed til at videreudvikle måden, hvorpå det at rejse inspirerer dig. Celebrity har øget skibets længde for at skabe mere plads til uderum, som f.eks. den nye Sunset Bar i to etager. På Celebrity Beyond finder du også Rooftop Garden, som er redesignet af den visionære designer Kelly Hoppen. Du kommer tættere på vandkanten end nogensinde før. Kelly har ligeledes ført The Retreat Sundeck til et luksuriøst nyt niveau. Inklusive en ny restaurant fra den verdensberømte kok Daniel Boulud føjer Celebrity endnu flere herlige kulinariske oplevelser til en allerede enestående samling. Og det er alt sammen blot begyndelsen på Celebrity Beyond's definition af, hvad det vil sige at rejse i luksus.

Skibsfakta

Jomfrurejse2021
Gæster3300
Besætning1416
Dæk21
Bredde
39
m
Længde
327
m
Tonnage
129500
BT
Hastighed
22
knob

Celebrity Beyond

Celebrity Beyond tager din krydstogtsoplevelse og din kulinariske rejse til et helt nyt niveau ved at skabe en endnu tættere forbindelse til havet! Nyd skibets imponerende udendørsområder, udforsk de førsteklasses madoplevelser og lad dig omfavne ar en luksuriøs atmosfære skabt af verdens førende interiørarkitekter. Dette luksuriøse, afslappede flydende resort er et sted, hvor hverdagen viger for det ekstraordinære.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Nyd en film på tagterrassen, Las Vegas-inspirerede shows i et innovativt teater eller oplev underholdning med et twist i Eden.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe