Celebrity Infinity

Celebrity Infinity

Celebrity Infinity - Spa

Celebirty Infinity

Tag på ferie ombord på Celebrity Infinity, og oplev en uforglemmelig rejse til de mest spændende destination i verden. Slap af og føl dig hjemme med luksuriøs indkvartering, bl.a. på Concierge Class og vores spa-inspirerede AquaClass® med eksklusiv spisning i Blu. Gæster på The Retreat® er omgivet af luksus, inklusive eksklusive middage i privatrestaurant og 24/7 lounge. Nyd vine og middage i restauranter og lounges som Tuscan Grill, den store spisesal Oceanview Café og Rendezvous Lounge. Og ikke at forglemme Le Petit Chef™ for en unik underholdnings og madoplevelse. Berig dine sanser i The Spa med fremragende behandlinger og terapi. Nyd at shoppe i de fantastiske boutiquer. Slap af og lad op om bord på Celebrity Infinity®. Vi sørger for alle detaljer, så du kan nyde din ferie fuldt ud.

Skibsfakta

Jomfrurejse2002
Gæster1950
Besætning999
Dæk11
Bredde
32
m
Længde
294
m
Tonnage
91000
BT
Hastighed
24
knob

Celebrity Infinity

Nyd de varme bobler i Thalossoterapi-bassinet, få kulinariske oplevelser i en af de mange restauranter, og vær omgivet af moderne luksus. Celebrity Infinity er på mange måder et flydende boutique-hotel, især for par.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Der bydes på meget underholdning. Blandt andet byder det store teater på shows hver aften, der er inspireret af Broadway og Las Vegas

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe