Celebrity Infinity
Celebrity Infinity

Celebrity Infinity

Celebrity Infinity - Spa

Celebirty Infinity

Tag på ferie ombord på Celebrity Infinity, og oplev en uforglemmelig rejse til de mest spændende destination i verden. Slap af og føl dig hjemme med luksuriøs indkvartering, bl.a. på Concierge Class og vores spa-inspirerede AquaClass® med eksklusiv spisning i Blu. Gæster på The Retreat® er omgivet af luksus, inklusive eksklusive middage i privatrestaurant og 24/7 lounge. Nyd vine og middage i restauranter og lounges som Tuscan Grill, den store spisesal Oceanview Café og Rendezvous Lounge. Og ikke at forglemme Le Petit Chef™ for en unik underholdnings og madoplevelse. Berig dine sanser i The Spa med fremragende behandlinger og terapi. Nyd at shoppe i de fantastiske boutiquer. Slap af og lad op om bord på Celebrity Infinity®. Vi sørger for alle detaljer, så du kan nyde din ferie fuldt ud.

Skibsfakta

Jomfrurejse2002
Gæster1950
Besætning999
Dæk11
Bredde
32
m
Længde
294
m
Tonnage
91000
BT
Hastighed
24
knob

Celebrity Infinity

Nyd de varme bobler i Thalossoterapi-bassinet, få kulinariske oplevelser i en af de mange restauranter, og vær omgivet af moderne luksus. Celebrity Infinity er på mange måder et flydende boutique-hotel, især for par.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Der bydes på meget underholdning. Blandt andet byder det store teater på shows hver aften, der er inspireret af Broadway og Las Vegas

Andre skibe