Celebrity Constellation

Celebrity Constellation

Celebrity Constellation Bar

Celebrity Constellation

Oplev en ferie som ingen anden om bord på Celebrity Constellation. Sejl ud og oplev luksus i hver bugt. Nyd den uforglemmelige indkvartering, bekvemmelighed i verdensklasse og alle de unikke karakteristika, som gør disse krydstogter til noget helt særligt. Slap af og find roen i de stilfulde værelser, bl.a. på Concierge Class og den spa-inspirerede AquaClass® med eksklusive middage i Blu. Den luksuriøse suite-oplevelse The Retreat® har egen restaurant og 24/7 lounge. Nyd restauranter med menuer sammensat af kokke med Michelin-stjerner og prisvindende vinsamling. Berig dine sanser og føl dig forynget med rogivende spabehandlinger og terapi i The Spa. Og det er ikke alt. Shop i de fantastiske boutiquer og nyd familie-fun aktiviteter, f.eks. madlavningskurser, bueskydning, Silent Disco, STEM, og teater. Sejl ud og kom forynget tilbage på et nyt niveau af ferieafslapning.

Skibsfakta

Jomfrurejse2003
Gæster1950
Besætning999
Dæk11
Bredde
32
m
Længde
294
m
Tonnage
91000
BT
Hastighed
24
knob

Celebrity Constellation

Nyd de varme bobler i Thalossoterapi-bassinet, få kulinariske oplevelser i en af de mange restauranter, og vær omgivet af moderne luksus. Celebrity Constellation er på mange måder et flydende boutique-hotel, især for par.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Der bydes på meget underholdning. Blandt andet byder det store teater på shows hver aften, der er inspireret af Broadway og Las Vegas

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe