Celebrity Constellation
Celebrity Constellation

Celebrity Constellation

Celebrity Constellation Bar

Celebrity Constellation

Oplev en ferie som ingen anden om bord på Celebrity Constellation. Sejl ud og oplev luksus i hver bugt. Nyd den uforglemmelige indkvartering, bekvemmelighed i verdensklasse og alle de unikke karakteristika, som gør disse krydstogter til noget helt særligt. Slap af og find roen i de stilfulde værelser, bl.a. på Concierge Class og den spa-inspirerede AquaClass® med eksklusive middage i Blu. Den luksuriøse suite-oplevelse The Retreat® har egen restaurant og 24/7 lounge. Nyd restauranter med menuer sammensat af kokke med Michelin-stjerner og prisvindende vinsamling. Berig dine sanser og føl dig forynget med rogivende spabehandlinger og terapi i The Spa. Og det er ikke alt. Shop i de fantastiske boutiquer og nyd familie-fun aktiviteter, f.eks. madlavningskurser, bueskydning, Silent Disco, STEM, og teater. Sejl ud og kom forynget tilbage på et nyt niveau af ferieafslapning.

Skibsfakta

Jomfrurejse2003
Gæster1950
Besætning999
Dæk11
Bredde
32
m
Længde
294
m
Tonnage
91000
BT
Hastighed
24
knob

Celebrity Constellation

Nyd de varme bobler i Thalossoterapi-bassinet, få kulinariske oplevelser i en af de mange restauranter, og vær omgivet af moderne luksus. Celebrity Constellation er på mange måder et flydende boutique-hotel, især for par.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Der bydes på meget underholdning. Blandt andet byder det store teater på shows hver aften, der er inspireret af Broadway og Las Vegas

Andre skibe