Forfatter |Publiceret den 29 februar, 2024|2.9 min læsning|

Drømmer du om en uforglemmelig familieferie i hjertet af de østrigske alper? Men har du endnu ikke fundet den helt perfekte familiedestination til din skiferie? Så kan vi i den grad anbefale den lille tyrolerby Westendorf, der ligger i skiområdet Wilder Kaiser-Brixental i Østrig. Med sine maleriske bjerglandskaber, charmerende landsbyatmosfære og fantastiske skiløb er Westendorf et sandt skiparadis for familier. Book din rejse til Westendorf i Østrig – den perfekte skiferie for familien her hos Sunweb.

Nyd de fantastiske pister i Westendorf i Østrig

Nyd de fantastiske pister i Westendorf i Østrig

Westendorfs historie

Westendorf er placeret midt imellem Salzburg og Innsbrück. 783 meter over havets overflade, finder du denne lille, charmerende destination med alt, hvad enhver familie kan drømme om. Westendorfs historie strækker sig tilbage i århundreder, og det har udviklet sig fra en enkelt bondeby til et populært turistmål for skiløbere og vandrere. Oprindeligt var Westendorf et lille landbrugssamfund, hvor indbyggerne levede af landbrug og kvægavl. Byen blev første gang nævnt i historiske dokumenter tilbage i det 13. århundrede og har siden da bevaret sin landlige charme og autentiske atmosfære. I dag er Westendorf et livligt og dynamisk feriested året rundt. Om sommeren tiltrækker det vandrere, mountainbikere og naturelskere, der kommer for at udforske de utallige stier og smukke landskaber i området. Om vinteren forvandler Westendorf sig til et vinterparadis med sneklædte bjerge, perfekte pister og en hyggelig atmosfære.

Oplev dette pragtfulde sneparadis

Oplev dette pragtfulde sneparadis

Skioplevelser for alle niveauer

Uanset om I er erfarne skiløbere eller nybegyndere, har Westendorf noget at tilbyde for alle. Det omfattende skisystem, der er en del af SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, giver adgang til over 284 kilometer pister og et væld af forskellige terræner. Fra brede, blide pister perfekte til begyndere til udfordrende sorte pister for de mere erfarne skiløbere, er der noget for enhver smag og færdighedsniveau.

Familievenlige faciliteter og aktiviteter

Westendorf er ikke kun et fantastisk skisted, men også et ideelt rejsemål for familier. Byen tilbyder et væld af familievenlige faciliteter og aktiviteter, herunder børneområder på pisten, børneskiskoler og børnepasningstjenester. Efter en dag på pisterne kan I også nyde hyggelige aftener med familien i de lokale restauranter og caféer, hvor I kan smage på lækre østrigske retter og specialiteter.

I Westendorf finder du mange børnevenlige faciliteter

I Westendorf finder du mange børnevenlige faciliteter

Off-piste aktiviteter

Udover skiløb og snowboarding tilbyder Westendorf også en række andre vinteraktiviteter, der vil glæde hele familien. Tag på en romantisk hesteslædetur gennem de sneklædte skove, eller prøv kræfter med langrend på de velpræparerede løjper i området. For de mere eventyrlystne er der også mulighed for at prøve kælkning eller snesko vandring.

Tag på en romantisk hesteslædetur i Westendorf

Tag på en romantisk hesteslædetur i Westendorf

Westendorf i Østrig – den perfekte skiferie for familien, det tør vi godt love dig! Overrask familien med en skiferie i dette fortryllende vinterparadis. Et helt magisk og vidunderligt snelandskab udfolder sig i disse østrigske bjerge. Er det første gang på ski for de mindste? Så er det en god idé at læse disse 2 blogs din miniguide til liftene på skiferien og din lynguide til pistekortet inden ferien starter. Så er I alle godt forberedt inden, I skal angribe pisterne sammen.

Hej! Mit navn er Camilla, og jeg er rejseblogger for Sunweb. Jeg elsker at rejse, og specielt Spanien og Grækenland er to af mine yndlingsdestinationer, når jeg skal nyde en ferie med mine nærmeste. Efter jeg har fået børn, sætter jeg stor pris på familievenlige rejser på hoteller med faciliteter og underholdning til hele familien. Følg med og få tips til din næste rejse!
29 februar, 2024

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar