Forfatter |Publiceret den 09 august, 2022|3.2 min læsning|

En skiferie med familien kræver en del planlægning. Derudover vil du naturligvis gerne tilfredsstille hvert enkelt familiemedlem, så de får en uforglemmelig skiferie og husker tilbage på ferien med gode minder i baghovedet. Husk også at booke din skiferie i god tid, så du får det største udvalg til de bedste priser. For at du kan tage af sted med ro i sindet og ikke bliver stresset før ferien, får du her nogle tips til at hjælpe med at planlægge din drømmeskiferie med familien!

Et varmt og familievenligt ophold

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge et stort skiområde eller et lille charmerende feriested? Så læs med her. Avoriaz er kendt for sin magiske atmosfære og sine smukke hestevognsture. Det er et 100% fodgængervenligt feriested, som tilbyder en lang række aktiviteter og faciliteter for hele familien, blandt andet Igloo-by, slædekørsel og hundeslædekørsel. Der er noget for enhver smag!

Les Orres er et feriested beliggende i hjertet af en lærkeskov, som vil glæde både unge og gamle. Der tilbydes også forskellige aktiviteter og underholdning, f.eks. slædekørsel på jernbane og Snake Glisse. La Plagne er også et ideelle sted at tilbringe en uforglemmelig skiferie med familien. Der er nemlig heller ikke mangel på aktiviteter her: Igloo Village og escape room er et must! Hvis du stadig er i tvivl, så tag et kig på alle vores familievenlige skiferier.

Familieskiferie Les Orres

Et ophold på skiferie med familien

Du har nu fundet den perfekte destination, hvor du skal på skiferie med familien. Nu mangler du bare at finde en hyggelig indkvartering. Uanset om du ønsker et ski-in/ski-out hotel, et hotel med børneklub eller en dejlig chalet, har vi det, du har brug for. For at være på den sikre side anbefaler vi, at du booker din skiferie tidligt, så du kan drage fordel af vores Early Booking tilbud til lave priser! Herunder kan se nogle af vores mest populære indkvarteringer for hele familien:

Familie på ski

Hygge efter en dag på pisterne

Efter en lang dag på ski er det tiltrængt med et ordenligt måltid og hygge ved bordet! Der er intet bedre end en gourmetpause for at genoplade batterierne efter en dag på ski. Raclette, fondue, crozets, tartiflette. Der mangler ikke nogle specialiteter, når du er i bjergene, der kan glæde hele familiens smagsløg! Oplev uden videre vores top fire restauranter:

  • I Morzine: Restaurant La Dez’Alp, hvor der er en stor solrig terrasse og legeplads. Her serveres både lokale og internationale retter.
  • I Les Orres: L’Orée des Pistes, hvor I kan nyde lækre specialiteter fra Savoyen.
  • I La Plagne: Le Chalet de la Grande Rochette. Ud over de savojardiske retter elsker vi de lækre desserter og den betagende udsigt over de omkringliggende bjerge, som denne restaurant byder på.
  • I Le Corbier: Le Buddha Ski, hvor du kan nyde en god burger direkte på pisterne.

Familie all inclusive

Husk at liftkort er altid inkluderet, når du booker en skiferie med Sunweb. Desuden kan du med Feriefaktor 100 tage afsted med ro i sindet

Hej! Mit navn er Camilla, og jeg er rejseblogger for Sunweb. Jeg elsker at rejse, og specielt Spanien og Grækenland er to af mine yndlingsdestinationer, når jeg skal nyde en ferie med mine nærmeste. Efter jeg har fået børn, sætter jeg stor pris på familievenlige rejser på hoteller med faciliteter og underholdning til hele familien. Følg med og få tips til din næste rejse!
09 august, 2022

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar