Forfatter |Publiceret den 06 september, 2022|3.3 min læsning|

Kender du Les Sybelles? Det er det fjerde største skiområde i Frankrig, og det har så meget at byde på. Vi har samlet vores top 5 aktiviteter med familien i Les Sybelles, så du kan blive klogere på, hvad du må ikke gå glip af!

Hvert år kommer en række skiløbere for at nyde dette smukke område. Seks smukke feriesteder venter feriegæsterne, hvert med sin egen karakter og en betagende udsigt over bjergene omkring området, herunder Aiguille d’Arves, Belledonne-bjergkæden, Pic de l’Etendard og Mont-Blanc.

Med sine 136 pister, syv bjergtoppe og mange legepladser er det umuligt at kede sig i Les Sybelles! Ud over skiløb kan hele familien opleve forskellige aktiviteter som hundeslædekørsel og slædekørsel. Er du til endnu mere eventyr, kan du prøve Big Air Bag, Snake Gliss eller en flyvetur med hangglider med motor over pisterne. Hvis du planlægger at tage på skiferie i Les Sybelles med din familie, så læs med her for at få meget mere at vide om de aktiviteter, du bare ikke må gå glip af!

1. Aktiviteter med familien i Les Sybelles: Snake Gliss

Er du på udkig efter spænding? Blandt aktiviteter med familien i Les Sybelles, er Snake Gliss et must-try! Sæt dig behageligt på en af de slæder, der er sat sammen (ofte er der op til 10 slæder), og glid ned ad skråningerne under vejledning af en professionel. Varigheden af nedkørslen varierer fra 15 minutter til 1 time; det er op til dig. Kom til Le Corbier og få en unik oplevelse!

Top 5 aktiviteter med familien i Les Sybelles

2. Nyd udsigten på en flyvetur med hangglider

Oplev Les Sybelles skiområde og nyd de fantastiske snelandskaber fra luften. En 360° panoramaudsigt venter på dig. Du flyver over de omkringliggende feriesteder og nyder en betagende udsigt over Aiguilles d’Arves, Belledonne-kæden, Pic de l’Etendard og Mont Blanc.

Både store og små kan prøve denne aktivitet (for børn fra 7 år og opefter) fra Corbier-pisterne (adgang fra TK Apollo) og fra Plan Chaud. God fornøjelse!

3. Aktiviteter med familien i Les Sybelles: Snowpy Mountain

Snowpy Mountain legezonen er det perfekte sted til en familieskitur. Her finder du nemlig masser af underholdning til hele familien. I området Ouillon – La Toussuire kan du nyde 600 m² legeplads med sjove bakker, picnicborde, XL-hængekøjer og en mini KL-bakke; alt, hvad du behøver for at have det sjovt med familien.

4. Aktiviteter med familien i Les Sybelles: Sybelle Explor Games®

Hvis du endnu ikke har prøvet Sybelle spillene, er der stadig tid. Som familie kan I tage forskellige udfordringer op, gå på indsamlingssøgninger og køre ned ad pisterne. Nyt i år er Filou le follet i sektoren Lauze-Claforay i Saint Sorlin og Sybille et Bérold i Saint jean d’Arves, hvor I finder sjove moduler og sving. Afslut dit eventyr med et flot souvenirfoto.

5. Oplev vægtløshed med ski med Big Air Bag

Har du nogensinde drømt om at flyve? Big Air Bag er en oppustelig madras, hvor du kan free-style og snowtumble. Det foregår i oppustelige ringe, som du kan glide ned ad pisterne med. Børn, nybegyndere på ski eller erfarne snowboardere vil kunne skubbe deres grænser og skabe uforglemmelige minder.

Prøv alle de nye aktiviteter med din familie under dit ophold i Les Sybelles, og skab uforglemmelige minder. Har du brug for hjælp til at vælge din familie skiferie i Les Sybelles? Tag et kig på vores udvalg af All Inclusive ophold altid med liftkort inkluderet. I skoleferien eller til jul kan du nyde unikke øjeblikke med din familie i Les Sybelles!

Hej! Mit navn er Camilla, og jeg er rejseblogger for Sunweb. Jeg elsker at rejse, og specielt Spanien og Grækenland er to af mine yndlingsdestinationer, når jeg skal nyde en ferie med mine nærmeste. Efter jeg har fået børn, sætter jeg stor pris på familievenlige rejser på hoteller med faciliteter og underholdning til hele familien. Følg med og få tips til din næste rejse!
06 september, 2022

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar