Forfatter |Publiceret den 24 juni, 2022|2.8 min læsning|

Ferie, hvem elsker ikke dem? Efter et travlt år er en dejlig solferie den ultimative belønning. Er du bange for, at du får hjemve efter din dejlige seng eller dine yndlings-tv-kanaler? The Three Corners er et eksempel på en hotelkæde, der har gjort alt for at gøre det behageligt og hjemmeligt for dig. Læs alt om det sted, hvor du kan opleve denne følelse som ingen andre steder: et hjem væk fra hjemmet.

Hvordan det hele begyndte

For at forstå denne hotelkædes succes tager vi dig med tilbage til 1987. Frans Lambrecht, topkonsulent inden for tekstilsektoren i Mellemøsten, besøger regelmæssigt fiskerbyen Hurghada. Han forudsiger over for sine tre sønner, at turismen her vil tage fart i stor stil, og at Rødehavet snart vil være lige så populært som de spanske kyster. Drengene starter en isbar, et diskotek og en restaurant med stor succes. For at gøre dem mere genkendelige har de samlet alle deres forretninger under ét navn. Navnet kommer fra de tre hjørner af det værelse, som brødrene blev sendt til af mor Cécile, når de kom op at slås. Og således var The Three Corners født.

Hotel Three Corners Rihana Resort

Hoteller i alle former og størrelser med den samme topkvalitet

Hotelkæden har nu fire vidunderlige hoteller i Hurghada og El Gouna i Egypten; steder, hvor solen blev opfundet, og hvor ferien året rundt er én stor fest. Det ene af hotellerne er oplagt til familien, der ønsker all inclusive. Et af de andre hoteller er derimod et voksenhotel perfekt til en parferie. Alle fire hoteller har dog den samme succesformel. Konceptet er genkendeligt og håndgribeligt på alle Three Corners-hotellerne.

De bedste faciliteter

På The Three Corners finder du de bedste faciliteter til en uforglemmelig oplevelse. Ud over den stærke familiefølelse og den åbne, hjemlige atmosfære på hvert hotel, har familien Lambrecht også bragt de fineste ting fra hjemmet med til Rødehavet. Rummelige værelser, dejlige faste senge og god mad. Nogle hoteller har endda en à-la-carte-restaurant, hvor du kan nyde de lækreste nationale og internationale retter. Afkøling kan findes i de mange store swimmingpools med fine solsenge og vidunderlig havudsigt, f.eks. på Hotel Three Corners Ocean View, som kun er for voksne.

Hotel Three Corners Ocean View

Et festmåltid for børnene

The Three Corners dog ikke kun for de voksne, de små vil også have det sjovt på The Three Corners. De kan nyde timevis af vandsjov i swimmingpools, vandrutsjebaner og legepladser. Hvert hotel er udstyret med en Trixie Kids Club et animationsteam, som virkelig er et sandt paradis for børn. Trixie, børneklubbens maskot, sørger for, at børn i alle aldre underholdes hele dagen, og at forældrene også har en ubekymret ferie. Der er masser af pasta, is, chips og andre delikatesser til rådighed. I buffetrestauranten har selv de mindste feriegæster et bredt udvalg. Kort sagt: Der findes utallige grunde til, at The Three Corners er en god idé til en solrig ferie med eller uden børn. Se alle hotellerne i The Three Corners her og find dit hjem væk fra hjemmet!

Hej med dig! Jeg hedder Dicte, 28 år gammel og rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at rejse og nyder at fortælle om mine oplevelser. Til dagligt bor jeg i København med min kæreste og hund. Vi går meget op i god service, kvalitet, god mad og vin. Vi rejser ofte med venner og nyder friheden i at tage tingene i vores helt eget tempo.
24 juni, 2022

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar