Forfatter |Publiceret den 28 oktober, 2022|4.3 min læsning|

En skiferie med Sunweb giver dig Danmarks største udvalg af skiferier til mere end 220 destinationer! Er du eller dit selskab nybegyndere, eller ønsker I blot en skiferie af god kvalitet med masser af sne og timer på pisterne, så bør du læse med her, hvor vi giver dig vores bud på en prisvenlig skiferie til de mindre kendte skiområder. 

Når du sidder med hovedet i hænderne og forsøger dit bedste på at udtænke den perfekte skiferie for familien, så anerkender vi, at det ikke altid er helt lige så let som at pakke dine flip flops og hoppe på et fly til syden. Ydermere løber prisen hurtigt afsted med dit budget, når udgifterne til transport, indkvartering, mad, liftkort, skileje og eventuel undervisning kommer oveni. Men sådan behøver det ikke at være.  

Auris-en-Oisans, Alpe d’Huez Grand Domaine – Frankrig

Kom væk fra mængderne. Det giver nok sig selv, at hvis man vælger en skiferie i et at de mindre skiområder, så får du mere plads til at boltre dig på pisterne. Ydermere vil prisniveauet i landsbyerne ofte være rimelige, og du kan spise ude eller lave mad selv, som du har lyst. Vælger du for eksempel Auris-en-Oisans eller de omkringliggende landsbyer, finder du billigere indkvarteringer af rigtig god standard eksempelvis: Residence Odalys Les Balcons d’Aurea. Fra hotellet går du max 100 meter til skiliften, der giver dig direkte adgang til alle de populære pister i hele Alpe d’Huez Grand Domaine. Her oplever du den ægte skistemning og kun en anelse mere trængsel på pisterne. Bonus info: Liftkort til de mindre områder er ofte langt billigere end til de populære, hvilket er perfekt for en nybegynder. Dog kan du let igennem Sunweb opgradere dit liftkort til et større skiområde, hvis du vil udfordre dine færdigheder.

Ski

Vaujany, Alpe d’Huez Grand Domaine – Frankrig 

Et mindre skisportssted, der bestemt ikke må gå din næse forbi er Vaujany. Den charmerende lille landsby ligger gemt i en dal i 1250 meters højde. Et moderne og effektivt liftsystem gør det nemt og simpelt at komme afsted på ski, og gondolen kan tage dig helt op i +3000 meters højde! Er du en øvet skiløber? Oplev en af verdens længste pister kaldet ”Sarenne”! Pisten er 16 kilometer lang og giver dig ca. 1,5 times uafbrudt skiløb. Medmindre du stopper på en af de hyggelige franske restauranter for mad og drikke, som du passerer i nedfarten.

Hvor bør du bo? Indlogér familien i Chalet Le Crenier de Germaine med autentiske og hyggelige lejligheder. Bonus info: Vælger du en skiferie i Alpe d’Huez Grand Domaine, tilbyder mere end 80% af vores indkvarteringer Ski-in / ski-out – For hvem gider egentlig slæbe på ski og støvler, medmindre det er direkte ind på afterski baren?

Lift

Les Carroz d’Araches, Le Grand Massif – Frankrig 

Tæt beliggende på det populære Les Portes du Soleil finder du Le Grand Massif stik syd for. Området tilbyder en bred vifte af skiløb i alle sværhedsgrader, hvor børn og unge kan gå bananas i Europas tre største Funparks. Hvis du foretrækker en hyggelig og rolig atmosfære på din skiferie, så er den tidligere bjerglandsby, Les Carroz d’Araches, det helt rigtige valg. Den livlige afterski er udskiftet med hyggelige restauranter omkring torvet, og gamle gårdbygninger er indrettet med moderne faciliteter som hos 4* Résidence PV Premium Les Fermes du Soleil, der også tilbyder en dejlig spa samt skøjtebane! 

Résidence PV Premium Les Fermes du Soleil

Samoëns, Le Grand Massif – Frankrig 

Du oplever et af landets måske smukkeste skiområder i Le Grand Massif, hvor du ikke behøver gå på kompromis med skiløbet. Er du dog typen, der også sætter pris på autentiske omgivelser, vil du blive begejstret forSamoëns hyggelige centrum med dens velbevarede arkitektur. Ud over skiløb finder du her et væld af aktiviteter som bl.a. para-sailing samt unikke, moderne og velrenoverende indkvarteringer, hvor du kan hvile de trætte ben efter en hel dag på ski. Oplev eksempelvis vores helt nye indkvartering Hotel MGM Les Suites d’Alexane. Her er du sikret en luksuriøs skiferie i smukke omgivelser med en 1000 m2 stor spa. Himmel det er lækkert! 

Den smukke landsby Samoëns

Kort og godt 

Vælger du en skiferie til de mindre skiområder, er der både skønhed at opleve samt penge at spare. Langt de fleste landsbyer er sammenkoblet med de større skisportssteder, så skiløbet bliver ikke kompromitteret. Samtidigt oplever du den autentiske charme, man kun finder i de mindre landsbyer, hvor restauranter og barer stadig summer af ægte skistemning.  

Hvor planlægger du din næste skiferie? Se alle vores skiferier og book din næste skiferie blandt vores enorme udvalg af skræddersyede pakkerejser. 

Hej med dig! Jeg hedder Dicte, 28 år gammel og rejseblogger hos Sunweb. Jeg elsker at rejse og nyder at fortælle om mine oplevelser. Til dagligt bor jeg i København med min kæreste og hund. Vi går meget op i god service, kvalitet, god mad og vin. Vi rejser ofte med venner og nyder friheden i at tage tingene i vores helt eget tempo.
28 oktober, 2022

Lignende indlæg

Efterlad en kommentar