Seabourn Venture - Seabourn

Seabourn Venture

Fra det iskolde vand i polarområdet til tropiske Amazonas; Seabourn Venture tager dig med til verdens mest specielle og fjerntliggende destinationer. Det ultraluksuriøse ekspeditionsskib foretog sin jomfrurejse i 2022, og er udstyret med forskellige innovative teknologier og faciliteter, der sørger for et unik krydstogt.

Venture er Seabourns første ekspeditionsskib og er bl.a. udstyret med to undervandsbåde, kajakker og 24 Zodiac-både, der tager gæsterne med på uforglemmelige ekspeditioner. Din opdagelsesrejse fortsætter om bord i Discovery Center, hvor spændende foredrag og arrangementer finder sted ledet af et erfarent ekspeditionshold, bestående af vildmarkseksperter, videnskabsmænd/-kvinder, historikere og naturforskere. Oplev naturen som aldrig før, og start din ekspedition om bord på splinternye Seabourn Venture.

Seabourn Venture - Seabourn - Introductie

Skibsfakta

Jomfrurejse2022
Gæster264
Besætning120
Dæk10
Bredde
26
m
Længde
170
m
Tonnage
23000
BT
Hastighed
19
knob

Seabourn Venture

Lær noget nyt af ekspeditionsholdets 27 eksperter, deltag i unikke oplevelser i land og oplev mesterkokken Thomas Kellers kulinariske måltider. Velkommen ombord på ekspeditionsskibet Seabourn Venture, hvor finesse kombineres med elegance i en intim atmosfære.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Meget af underholdningen handler om foredrag af ekspeditionsskibets 27 dygtige eksperter i Discovery Center.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe