Seabourn Odyssey - Seabourn Cruises

Seabourn Odyssey

Tag dit krydstogt til et højere niveau om bord på Seabourn Odyssey. Det luksuriøse krydstogtskib har plads til maksimal 450 gæster, og er et af de mellemstore skibe i flåden. Alligevel er der en intim atmosfære om bord, som giver en fornemmelse af privatyacht.

Med en bred vifte af luksusfaciliteter er nydelse centralt om bord på Seabourn Odyssey. Lad dig forkæle i det store wellnesscenter med urtedampbade og en hydropool, eller nyd en gratis massage ved poolen. Har du lyst til aktivitet? Så kan du deltage i en golfkonkurrence, madlavningsdemonstration eller lade sveden dryppe i fitnesscentret. Når skibet ligger for anker, organiseres der også talløse vandsportsaktiviteter. Du kommer heller ikke til at mangle noget på det kulinariske område med forskellige restauranter, hvor stjernekokke fremtryller de skønneste retter. Alle staterooms på Seabourn Odyssey er luksussuites, hver med en stor veranda.

Seabourn Odyssey - Seabourn Cruises - Introductie

Skibsfakta

Jomfrurejse2009
Gæster450
Besætning335
Dæk11
Bredde
26
m
Længde
198
m
Tonnage
32000
BT
Hastighed
19
knob

Seabourn Odyssey

Smag nybagt pizza, lækre salater og en specialkomponeret Napa Burger på pooldækket. Eller nyd den prisbelønnede Thomas Kellers menuer i The Colonnade, The Grill eller The Restaurant. Seabourn Odyssey byder på en sofistikeret All Inclusive-oplevelse med høj grad af finesse og elegance.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Dans til livemusikk i en afslappende atmosfære på The Club.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe