Seabourn Sojourn

Seabourn Sojourn

Søger du et krydstogt med masser af luksus, spændende ruter og personlig service? Træd om bord på Seabourn Sojourn, og sæt kurs mod uforglemmelige destinationer.

Det luksuriøse skib har plads til maksimal 450 passagerer, og er et af de store skibe i flåden. Men den personlige service, som er så kendetegnende for Seabourn, mangler heller ikke på dette skib. Med en bemanding på 330 teammedlemmer kan du nyde tæt på én-til-én service, og vil blive betjent helt efter dit ønske. Skibet er rummeligt indrettet med masser af plads til luksusfaciliteter. Slap fuldstændig af i spaen, som er fordelt over hele 2 dæk, eller lej en Spa Villa for ren forkælelse. Hop i vandet i en af de tre swimmingpools og fem jacuzzier. Når skibet ligger for anker, organiserer bemandingen også regelmæssigt vandsportsaktiviteter. For en kulinarisk aften kan du vælge blandt flere restauranter i topklasse, og efter middagen kan du hygge dig med fantastiske underholdningstilbud og spektakulære liveshows.

Seabourn Sojourn - Seabourn Cruises - Introductie

Skibsfakta

Jomfrurejse2010
Gæster450
Besætning355
Dæk11
Bredde
26
m
Længde
198
m
Tonnage
32000
BT
Hastighed
19
knob

Seabourn Sojourn

Smag nybagt pizza, lækre salater og en specialkomponeret Napa Burger på pooldækket. Eller nyd den prisbelønnede Thomas Kellers menuer i The Colonnade, The Grill eller The Restaurant. Seabourn Sojourn byder på en sofistikeret All Inclusive-oplevelse med høj grad af finesse og elegance.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Dans til livemusik i en afslappet atmosfære på The Club.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe