Seabourn Encore - Seabourn krydstogter

Seabourn Encore

Tag med til de mest eksotiske destinationer om bord på Seabourn Encore. Dette luksuskrydstogtskib kan byde hele 600 passagerer velkommen om bord, og tager dig med til unikke havne i det sydlige Stillehav, Australien og Mellemøsten. Og ligesom på alle andre Seabourn-skibe nyder du godt af den bedste service, kvalitet og talløse luksuriøse faciliteter om bord på Encore.

Seabourn Encore tager dig med i en verden, hvor ekstrem luksus og overdådighed står centralt. Skibet rummer 302 pragtfuldt indrettede suiter, som alle har en stor veranda. Hvis du vil slappe total af, står en butler til din rådighed. Derudover kan du nyde en lang række faciliteter, såsom et smukt wellnesscenter, fantastiske restauranter og en bred vifte af underholdning, events og aktiviteter, både om bord og på land. Fra spændende vandsport til champagnesmagning på en tropisk strand, intet er umuligt!

Seabourn Encore - Seabourn Cruises - Introductie

Seabourn Encore

Skibsfakta

Jomfrurejse2016
Gæster600
Besætning450
Dæk12
Bredde
28
m
Længde
210
m
Tonnage
41865
BT
Hastighed
19
knob

Seabourn Encore

Nyd panoramaudsigten fra Sky Bar, slap af i The Retreat og prøv den prisvindende kok Thomas Kellers menuer i The Grill. Velkommen ombord på det sofistikerede All Inclusive-resort Seabourn Encores, hvor finesse kombineres med stil i en intim atmosfære.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Slå dig ned i showloungen eller besøg Sky Bar med en fantastisk udsigt fra pooldækket.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe