Seabourn Ovation

Seabourn Ovation

Seabourn Ovation er søsterskib til Seabourn Encore, og byder på det samme niveau af klasse, komfort og stil. Det ultraluksuriøse krydstogtskib har plads til 604 gæster, og er et af de største skibe i Seabourn-flåden.

Lad dig forkæle ekstra meget på dit krydstogt om bord på Seabourn Ovation. Takket være de omkring 400 bemandingsmedlemmer, som står klar for dig dag og nat, får du personlig service af højeste kvalitet. Om bord kan du ubegrænset nyde alkoholfrie drikkevarer og kulinariske retter i specialrestauranterne. Når det kommer til restauranter, finder du ikke mindre end fem forskellige spisemuligheder om bord med et bredt udvalg af køkkener - fra frisk sushi til grillretter direkte fra grillen. Underholdningstilbuddet er mindst lige så forskelligartet. Comedy shows, danseforestillinger og minikoncerter; der er noget for enhver smag. Seabourn Ovation er naturligvis også indrettet med den karakteristiske “Spa at Seabourn”, hvor du kan lade dig forkæle med afslappende behandlinger og termiske bade. Træd om bord og nyd den luksus, som Seabourn Ovation byder på!

Seabourn Ovation - Seabourn Cruises - Introductie

Skibsfakta

Jomfrurejse2018
Gæster600
Besætning450
Dæk12
Bredde
28
m
Længde
210
m
Tonnage
41865
BT
Hastighed
19
knob

Seabourn Ovation

Nyd panoramaudsigten fra Sky Bar, slap af i The Retreat og prøv den prisvindende kok Thomas Kellers menuer i The Grill. Velkommen ombord på det sofistikerede All Inclusive-resort Seabourn Ovation, hvor finesse kombineres med stil i en intim atmosfære.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Slå dig ned i showloungen eller besøg Sky Bar med en fantastisk udsigt fra pooldækket.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe