Seabourn
6

Seabourn

Seabourn er det perfekte krydstogtselskab for dem, der elsker luksuskrydstogter. Tag med til de helt særlige krydstogtdestinationer om bord på ultraluksuriøse skibe, hvor en afslappet og intim atmosfære, fantastisk indlogering og personlig service overgår dine forventninger.

All inclusive
Luksus
Par
Krydstogtentusiaster
Bryllupsrejse
Suite

Seabourn - et ultraluksuriøs, all inclusive krydstogt

Omdrejningspunktet for et krydstogt med Seabourn er unikke rejseoplevelser om bord på stilfulde og ultraluksuriøse skibe. Den personlige service, luksuriøs indlogering og en bred vifte af aktiviteter om bord og på land, gør Seabourn særdeles populær blandt krydstogtrejsende, som ønsker at opleve verden komfortabel og i stil. Flåden består af små skibe, som besøger destinationer, hvor de store krydstogtskibe ikke kan lægge til. Seabourn har også et luksuriøst ekspeditionsskib, Seabourn Venture, som tager eventyrlystne krydstogtrejsende med på pragtfulde ekspeditioner til bl.a. Antarktis og Amazonas. Alle skibe fra Seabourn er udstyret med ultraluksuriøse faciliteter og tilbyder udelukkende luksussuites med stor veranda. Og som prikken over i’et nyder du altid godt af et all inclusive-ophold på et Seabourn-krydstogt.

Seabourn - luksus krydstogt

All inclusive-krydstogt

Bekymringsfri nydelse og service i topklasse er altid i fokus hos Seabourn. Den erfarne bemanding gør alt for at overgå dine forventninger. Takket være et personale-gæst-forhold på næsten én-til-én, tilbydes du personlig service af højeste kvalitet under dit krydstogt. En anden stor fordel hos Seabourn er en all inclusive, ultraluksuriøs krydstogtoplevelse. Du kan nyde et bredt udvalg af spisemuligheder, og du skal ikke betale et ekstra gebyr for specialrestauranterne. Udover måltiderne kan du hos Seabourn også nyde et bredt udvalg af (ikke) alkoholholdige drikkevarer. Sidst men ikke mindst er de obligatoriske drikkepenge (Hotel Service Charge) også inkluderet.

Seabourn bæredygtighed

Seabourn og bæredygtighed

Seabourn stræber mod at give sine gæster en unik rejseerfaring. De intime skibe er bygget således, at de også kan lægge til på mindre besøgte destinationer. Du kan tage på krydstogt til vidunderlige skjulte perler og specielle destinationer som Patagonien og Grønland. Krydstogtselskabet forpligter sig derfor også til at beskytte naturen bedst muligt. Selskabet investerer i nye teknologier for at reducere emissioner og begrænse miljøpåvirkningen.

Læs mere om Seabourn og bæredygtighed

Ofte stillede spørgsmål Seabourn

Vigtig rejseinformation
Hvad er inkluderet i prisen?
Hvordan og hvornår får jeg mine krydstogtsbilletter?
Jeg er handicappet eller har særlige (medicinske) behov, hvad skal jeg overveje?

Skibe

Din søgning gav følgende resultat