Seabourn Quest - Seabourn Cruises

Seabourn Quest

Oplev ultimativ luksus om bord på Seabourn Quest, et lille skib, der har været en del af flåden siden 2011. Ligesom alle andre Seabourn-skibe er Quest udelukket indrettet med suites med egen balkon. Seabourn Quest har plads til blot 450 passagerer, hvilket resulterer i en intim atmosfære med personlig service af højeste kvalitet.

Idet Seabourn Quest hører til de mindre krydstogtskibe, har det luksuriøse skib mulighed for at lægge til i mindre havne, hvor de store krydstogtskibe ikke har adgang. Du kan nyde et ultraluksuriøst krydstogt, som tager dig med til helt særlige destinationer rundt om i verden. Når det kommer til gastronomi, er Seabourn Quest med helt fremme. Du kan nyde fantastiske retter og ingredienser i de forskellige restauranter om bord. Blandt andet kaviar, trøffelrisotto og saftige steaks tilberedt af stjernekokke. Underholdningen er også i verdensklasse. Luksusspa, swimmingpools og jacuzzier, teatershows og live musik - om bord på Seabourn Quest vil du ikke kede dig et sekund.

Skibsfakta

Jomfrurejse2011
Gæster450
Besætning355
Dæk11
Bredde
26
m
Længde
198
m
Tonnage
32000
BT
Hastighed
19
knob

Seabourn Quest

Smag nybagt pizza, lækre salater og en specialkomponeret Napa Burger på pooldækket. Eller nyd den prisbelønnede Thomas Kellers menuer i The Colonnade, The Grill eller The Restaurant. Seabourn Quest byder på en sofistikeret All Inclusive-oplevelse med høj grad af finesse og elegance.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Dans til livemusik i en afslappende atmosfære på The Club.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe