Emiraterne

Et krydstogt i Emiraterne vækker orientalsk fascination. Hvor der engang kun var ørken, finder vi i dag de højeste bygninger i verden, de mest luksuriøse hoteller og den mest vågede arkitektur, som troner sammen med de historiske paladser og resterne af den lange og rige arabiske historie.

Krydstogt i Emiraterne
Krydstogt i Emiraterne

Krydstogt i Emiraterne

Lad dig føre med på en luksuriøs krydstogtferie gennem Emiraterne: Abu Dhabi og Dubai vil overraske dig med deres vågede, futuristiske arkitektur, og Sir Bani Yas-øen vil fortrylle dig med drømmestrande eller en safari i mangroverne, ørkenen og de beskyttede bugter. En krydstogt i Emiraterne kan ikke sammenlignes med en krydstogt i Middelhavet.

Destinationer, som du ikke må gå glip af, er Omanbugten og de spektakulære koralrev ved Khor Fakkan. Oplev her den fortryllende tusind og en nat-atmosfære.

Det bedste tidspunkt at besøge Emiraterne er sent på efteråret og tidlig forår. Midt om vinteren kan nætterne være friske, og sommeren er som regel brændende varm. Uanset, hvornår du besøger regionen, skal du være forberedt på varme dage.

Havne

Din søgning matcher med