P&O Cruises - Arvia

Arvia

Arvia er P&O Cruises’ nyeste skib. Skibet sejlede sin første krydstogt i december 2022. Det er det mest bæredygtige skib i flåden, og er udstyret med talløse luksuriøse faciliteter til alle aldre.

Om bord på Arvia befinder du det rigtige sted for en ferie med masser af luksus, afslapning og spænding på de smukkeste destinationer.  P&O Cruises’ nyeste skib forkæler sine gæster fuldt ud. På dit krydstogt er nydelse i fokus; flyd i infinity-poolen, drik cocktails i Sky Bar og slap af i spaen. Børnene kan opleve fantastisk underholdning i sportsarenaen, Kids Clubs og ikke mindre end fem swimmingpools. Der mangler heller intet på din rejse, når det kommer til den kulinariske oplevelse. Med et udvalg af ikke mindre end ni restauranter kan du hver aften forkæle dig selv med en ny kulinarisk oplevelse. Arvia tilbyder også to helt nye restauranter; vega(n) restauranten Green & Co og 6th Street Diner, en ægte amerikansk diner med saftige burgere og milkshakes. Efter middagen venter en aften fuld af underholdning, bl.a. livemusik, blændende teatershows og en natklub.

Skibsfakta

Jomfrurejse2022
Gæster5200
Besætning1762
Dæk20
Bredde
42
m
Længde
345
m
Tonnage
184700
BT
Hastighed
17
knob

Arvia

Solrigt vejr og spektakulære udsigter – Avia er designet til solskin og blå himmel, men klar til eventyr uanset vejret. Her er swim up-barer og infinitypools med udsigt til paradis.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Oplev shows af verdensklasse i Grand Atrium, syng med på klassiske forestillinger i Headliners Theatre, se filmklassikere og blockbusters i Ocean Studios og besøg derefter The Club House for at danse hele natten til livebands og fantastiske spillelister.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe