P&O Cruises - Ventura

Ventura

Lad feriefornemmelsen begynde om bord på Ventura! Krydstogtskibet har været en del af  P&O Cruises’ flåde siden 2008. Kombiner luksus, afslapning og underholdning dag og nat med de smukkeste destinationer; oplev et krydstogt som intet andet.

Om bord på Ventura er der ligeså meget at opleve, som på de fantastiske destinationer, du besøger. Se dine yndlingsfilm i friluftsbiografen, shop i de mange butikker eller nyd en cocktail ved en af de fire swimmingpools - det er ikke muligt at kede sig om bord på Ventura! For et øjebliks ren afslapning kan du besøge det innovative spacenter eller slippe energien løs i adskillige sportsfaciliteter. Der mangler heller intet på det kulinariske område takket være det store udbud af restauranter og barer. Står den på fine dining eller sætter du tænderne i en saftig bøf på grill-restauranten i aften? Om aftenen sørger Ventura for utrolig underholdning i form af teatershows, livemusik, stand-up comedy og meget mere.

Skibsfakta

Jomfrurejse2008
Gæster3078
Besætning1205
Dæk15
Bredde
36
m
Længde
290
m
Tonnage
116017
BT
Hastighed
22
knob

Ventura

Se film under stjernerne ved pooldækket, spa af i Oasis Spa og smag på udsøgte menuer i specialrestauranten The Glass House. Ventura byder på noget for hele familien, inklusive områder udelukkende for voksne.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Oplev Wets End-musicals, livemusik og trylleshows i teatret.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe