P&O Cruises
7

P&O Cruises

Luksus, komfort og en god dosis britisk elegance - velkommen om bord på P&O Cruises! Det britiske rederi tager dig med til de smukkeste hjørner af verden helt i stil. Flåden består af mellemstore til store skibe, herunder to eksklusive Adults Only-skibene. Perfekt til et romantisk krydstogt!

Populære destinationer

Oplev P&O Cruises

krydstogt for voksne

Adults Only-krydstogt

Uanset om du har noget særligt at fejre, f.eks. din bryllupsrejse eller bare vil nyde din rejse stille og roligt, er et Adults Only-krydstogt den ultimative escape fra hverdagen. De to pragtfulde skibe Aurora og Arcadia fra P&O Cruises er fuldt ud forbeholdt voksne. Nyd de luksuriøse faciliteter og den afslappede atmosfære om bord, mens du rejser mod de smukkeste afkroge i verden.

SE ADULTS ONLY KRYDSTOGTER

Oplev den ultimative krydstogtfornemmelse med P&O Cruises

Hvad enten du er en erfaren krydstogtrejsende eller skal på krydstogt for allerførste gange, ligger verden for dine fødder om bord på P&O Cruises. Om bord finder du et stort udbud af faciliteter, bl.a. luksuriøse spabehandlinger, fantastisk underholdning og flere swimmingpools. Der er også masser af underholdning for de yngste rejsende i Kids Clubs. Desuden er P&O Cruises kendt for skønne kulinariske oplevelser. Takket være de mange forskellige restauranter kan du tage på en kulinarisk verdensrejse!

Ofte stillede spørgsmål P&O Cruises

Vigtig rejseinformation
Hvad er inkluderet i prisen?
Hvordan og hvornår får jeg mine krydstogtsbilletter?
Jeg er handicappet eller har særlige (medicinske) behov, hvad skal jeg overveje?
Kan jeg også booke et fly sammen med et krydstogt?
Kan jeg også bestille en transfer fra lufthavnen til krydstogtterminalen?

Skibe

Din søgning gav følgende resultat