P&O Cruises
7

P&O Cruises

Luksus, komfort og en god dosis britisk elegance - velkommen om bord på P&O Cruises! Det britiske rederi tager dig med til de smukkeste hjørner af verden helt i stil. Flåden består af mellemstore til store skibe, herunder to eksklusive Adults Only-skibene. Perfekt til et romantisk krydstogt!

P&O Cruises

Oplev den ultimative krydstogtfornemmelse med P&O Cruises

Hvad enten du er en erfaren krydstogtrejsende eller skal på krydstogt for allerførste gange, ligger verden for dine fødder om bord på P&O Cruises. Om bord finder du et stort udbud af faciliteter, bl.a. luksuriøse spabehandlinger, fantastisk underholdning og flere swimmingpools. Der er også masser af underholdning for de yngste rejsende i Kids Clubs. Desuden er P&O Cruises kendt for skønne kulinariske oplevelser. Takket være de mange forskellige restauranter kan du tage på en kulinarisk verdensrejse!

P&O Cruises

Adults Only-krydstogt

Uanset om du har noget særligt at fejre, f.eks. din bryllupsrejse eller bare vil nyde din rejse stille og roligt, er et Adults Only-krydstogt den ultimative escape fra hverdagen. De to pragtfulde skibe Aurora og Arcadia fra P&O Cruises er fuldt ud forbeholdt voksne. Nyd de luksuriøse faciliteter og den afslappede atmosfære om bord, mens du rejser mod de smukkeste afkroge i verden.

Ofte stillede spørgsmål P&O Cruises

Kan jeg også booke et fly sammen med et krydstogt?
Kan jeg også bestille en transfer fra lufthavnen til krydstogtterminalen?
Vigtig rejseinformation
Hvad er inkluderet i prisen?
Hvordan og hvornår får jeg mine krydstogtsbilletter?
Hvad er COVID-foranstaltningerne på Seabourn?
Jeg er handicappet eller har særlige (medicinske) behov, hvad skal jeg overveje?

Skibe

Din søgning gav følgende resultat