P&O - Britannia

Britannia

Britannia er et flydende kunstværk! Det stilfulde krydstogtskib blev i 2015 opkaldt efter dronning Elizabeth II, og er en pragtfuld blanding af britisk charme, innovative faciliteter og det smukkeste design. Det er ikke for ingenting P&O Cruises' mest populære skib!

Lad dig forkæle på et krydstogt med Britannia. Det fantastiske skib har plads til godt og vel 3600 passagerer, og har alt for en perfekt ferie. Forkæl dig selv med en luksuriøs wellness-behandling i Oasis Spa, snup en dukkert i en af de fire forskellige swimmingpools eller nyd en cocktail på soldækket; om bord på Britannia er nydelse i fokus. Du vil heller ikke mangler noget, når det kommer til det kulinariske. Hele 26 restauranter og barer står klar med et bredt udvalg af forskellige køkkener. Skal det være fine dining, en saftig bøf eller en sprød pizza i aften? Efter middagen er aftenen langt fra slut takket være den fantastiske underholdning om bord. Oplev spændende teatershows, livemusik og komedie eller dans til den lyse morgen i natklubben.

Skibsfakta

Jomfrurejse2015
Gæster3647
Besætning1350
Dæk15
Bredde
38
m
Længde
330
m
Tonnage
143000
BT
Hastighed
22
knob

Britannia

Se nattehimlen lyse op under et spektakulært lys- og vandshow, slap af i Oases Spa og smag på udsøgte menuer i specialrestauranten The Glass House. Britannia byder på noget for både familier og par med områder udelukkende for voksne.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Se en musical i teatret, et vandshow på pooldækket eller dans under krystallysekronerne i The Crystal Room.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe