P&O Cruises - Azura

Azura

 Forbered dig på en ferie fuld af afslapning og underholdning om bord på Azura. Skibet, som har været en del af P&O Cruises’ flåde siden 2010, har fået en grundig renovering i 2020, og har nu fantastiske faciliteter om bord. Du mangler intet om bord på Azura , slap af i det chikke spacenter, besøg talløse restauranter og barer og nyd det spændende teater.

Med plads til hele 3100 passagerer er Azura et af største skibe fra P&O Cruises.  Skibet har 11 forskellige restauranter, hvor du kan nyde gastronomiske lækkerier. Fine dining, pragtfulde indiske retter og en udendørs grill; Azura har noget til alle smagsløg. Efter middagen kan du nippe til de bedste vine i Glass House Wine Bar. Udover lækkert mad og drikke er der meget andet at opleve om bord. Med fire swimmingpools, et fantastisk teater og en friluftsbiograf vil du ikke kede dig et sekund!

Skibsfakta

Jomfrurejse2010
Gæster3100
Besætning1250
Dæk14
Bredde
35
m
Længde
290
m
Tonnage
115055
BT
Hastighed
22
knob

Azura

Se en film under stjernerne på pooldækket, slap af i Oasis Spa og spis udsøgte menuer i specialrestauranten The Glasshouse. Azura tilbyder noget for hele familien, inklusive områder udelukkende for voksne.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Se West End-musicals, livemusik og magiske shows i teatret.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe