P&O Cruises - Arcadia

Arcadia

Om bord på Arcadia  er nydelse i fokus, lige meget om du er på et romantisk honeymoon cruise eller en uforglemmelig rejse med vennerne. Adults Only-krydstogtskibene fra P&O Cruises er særligt indrettet til voksne, og har alt for en ferie fuld af afslapning på din rejse mod helt specielle destinationer.

Arcadia er ét af de to skibe fra P&O Cruises, som udelukkende er forbeholdt voksne. Det stilfulde krydstogtskib tilbyder en bred vifte af faciliteter om bord, bl.a. flere swimmingpools, et luksuriøst wellness center og fantastisk underholdning. Og med 15 forskellige restauranter og barer vil du heller ikke mangle noget, når det kommer til kulinarisk nydelse. Når mørket falder på starter festen med blændende liveshows, smukke teaterproduktioner og livemusik. Eller prøv lykken i kasinoet! Arcadia afsejler flere gange årligt fra Southampton og er målrettet mod krydstogter i Nord- og Sydeuropa samt Caribien.

Skibsfakta

Jomfrurejse2005
Gæster2094
Besætning866
Dæk11
Bredde
32
m
Længde
290
m
Tonnage
83781
BT
Hastighed
13
knob

Arcadia

Arcadia er et skib bygget og designet udelukkende til voksne gæster. Her kan du se shows i teatret o nyde god mad i specialrestauranten Ocean Grill.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Oplev West End-musicals, livemusik og trylleshows i teatret.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe