P&O Cruises - Iona

Iona

Gå om bord på Iona, det største krydstogtskib i P&O Cruises’ flåde. Skibet har sejlet siden juni 2022. Der er plads til hele 5200 gæster om bord, men takket være det innovative design, har du plads og frihed til at gøre præcis det, du ønsker. Iona er P&O Cruises’ første skib, som drives med LNG, og skibet er dermed det mest bæredygtige skib i flåden.

De, som elsker god mad og drikke, befinder sig det rigtige sted om bord på Iona.  Krydstogtskibet har ikke mindre end 33 (!) restauranter og barer. For en kulinarisk aften har du valget mellem 15 forskellige spisesteder, fra den hyggelige gastropub Keel & Cow til chikke Glass House, hvor du kan nyde vidunderlige retter og vin i stilfulde omgivelser.  Der mangler heller intet, når det kommer til faciliteter. Nyd endeløs vandsjov i de 5 swimmingpools og 16 whirlpool, forkæl dig selv med en luksuriøs spabehandling eller arbejd sveden frem med fitness. Desuden er Iona et af P&O’s mest populære skibe for et krydstogt med børn. De yngste rejsende vil få en fantastisk tid i de forskellige Kids Clubs med masser af sjove aktiviteter, som organiseres for alle aldre. Noget andet, der adskiller Iona fra hendes søsterskibe, er indlogeringen. Du kan vælge mellem kahytter og suiter, alle med pragtfuld indretning og luksuriøse faciliteter. Conservatory Mini-suite er en ny mulighed; med endnu mere plads og en delvis overdækket balkon.

Skibsfakta

Jomfrurejse2021
Gæster5200
Besætning1800
Dæk19
Bredde
42
m
Længde
344
m
Tonnage
184700
BT
Hastighed
22
knob

Iona

Spis middag under stjernerne på ”Lanai Deck”, bliv underholdt i Skydome eller nyd nogle af de 16 boblebade. Iona er et stort flydende resrot med et stort udvalg af aktiviteter og underholdning. Perfekt til familier!
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Underholdningsshows, natklubber og et biografkompleks er alle inkluderet ombord.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe