Norwegian Joy - Norwegian Cruise Line

Norwegian Joy

Norwegian Joy

Norwegian Joy er søsterskibet til det succesfulde skib Norwegian Bliss, og deler mange af de samme karakteristika og faciliteter. Med et imponerende tilbud af ting, du kan lave, og steder, du kan spise ombord, er dette skib med plads til 3.883 gæster perfekt til familier, par, venner og eventyrerne, som rejser solo. Med meget plads skaber Norwegian Joy en sjov og aktiv atmosfære ombord, og tilbyder mange spændende muligheder i havnene. Fra Den Mexicanske Riviera til Caribien; gør dig klar til at nyde de fantastiske anløbshavne og uforglemmelige oplevelser på dit krydstogt.

Skibsfakta

Jomfrurejse2017
Gæster3802
Besætning1821
Dæk20
Bredde
41
m
Længde
333
m
Tonnage
167725
BT
Hastighed
22
knob

Norwegian Joy

Spis middag under stjernerne på udendørspromenaden Waterfront, tag en heftig tur i en af vandrutsjebanerne eller se en succesmusical. Norwegian Joy tilbyder 20 restauranter og et imponerende udbud af underholdning og aktiviteter.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

I det store teater vises komplette Broadwaymusicals og farverige danseshows. Underholdningen inkluderer også Beatles-klubben Cavern Club, stand up-scenen Headliners og den udendørs natklub Spice H2O.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe