Norwegian Aqua - Norwegian Cruise Lines

Norwegian Aqua

Norwegian Aqua

Oplev den nyeste stjerne i den banebrydende Prima-klasse: Norwegian Aqua. Dette allernyeste krydstogtskib fra Norwegian Cruise Line forventes i 2025 og vil udforske de caribiske farvande med krydstogter fra Port Canaveral, Florida. Norwegian Aqua vil tage dig til de mest idylliske destinationer i Caribien, herunder Den Dominikanske Republik, De Britiske og Amerikanske Jomfruøer og Great Stirrup Cay, NCL's private ø i Bahamas!

Norwegian Aqua bliver en sand perle i Norwegian Cruise Lines flåde. Med større rum på dækket får du tid til at slappe af hvert øjeblik og nyde panoramaudsigten over horisonten. Nyd hidtil usete eventyr, herunder den spændende introduktion af Aqua Slidecoaster, verdens første hybrid rutsjebane og vandrutsjebane! Begiv dig ud på en rejse med Norwegian Aqua™. Sejl med på et nyt tidevand - fra 2025.

Norwegian Aqua - Norwegian Cruise Line

Oplev den Norwegian Aqua

Nyd horisonten på Infinity Beach, spadser langs Oceanwalk, en glasbro højt over vandet. Udforsk det større område, og nyd et mere rummeligt udendørs dæk på det nyeste krydstogtskib til søs. Nyd det høje serviceniveau. Norwegian Aqua byder på nye og hidtil usete oplevelser og sejler fra 2025.

Skibsfakta

Jomfrurejse2025
Gæster3250
Besætning1388
Dæk20
Bredde
41
m
Længde
294
m
Tonnage
142,50
BT
Hastighed
22
knob

Norwegian Aqua

Stig ombord på Norwegian Aqua, det første skib i Prima Plus klassen, med levende skrogkunst af Allison Hueman, NCLs første kvindelige skrogkunstner. Dyk ned i en verden af kulinariske oplevelser på Indulge Food Halls forskellige spisesteder, prøv speedwaybanen med tre niveauer, oplev The Drop-rutsjebanen med frit fald og nyd bæredygtige cocktails i den miljøbevidste Metropolitan Bar. Norwgian Aqua byder på et uforglemmeligt eventyr på havet!
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Se prisvindende underholdning inklusive Broadway-musicals og originale shows, og udforsk op til 22 barer og lounger, hver med sin egen unikke atmosfære. Nyd et udvalg af drikkevarer, slap af ved poolen, spil billard i pub'en eller besøg Ice Bar. Det handler om at nyde det og omgås nye og gamle venner.

Andre skibe