Norwegian Bliss - Norwegian Cruise Line

Norwegian Bliss

Norwegian Bliss

Forestil dig spændingen, når du tager på opdagelse i Alaskas vildnis. Forestil dig, hvor afslappende det bliver, når du finder dit lille stykke paradis i Caribien. Det er det, du vil opleve, når du begynder dit krydstogt ombord på Norwegian Bliss fra NCL. Norwegian Bliss er skræddersyet til det spektakulære med en revolutionær Observation Lounge, hvor du kan nyde alle de fantastiske stunder, fra havørne, som svæver over gletscherne til delfiner, som boltrer sig i det varme turkise vand. Træd ombord og prøv den bedste mad, se den bedste underholdning, og nyd de bedste faciliteter mod et bagtæppe af uovertruffen naturlig skønhed. Uanset om du vælger det tropiske eller vildnisset, er der kun ét ord, som beskriver det, du kan forvente på et af de nyeste skibe fra Norwegian: Lyksalighed.

Skibsfakta

Jomfrurejse2018
Gæster4004
Besætning1700
Dæk20
Bredde
41
m
Længde
333
m
Tonnage
168028
BT
Hastighed
23
knob

Norwegian Bliss

Spis middag under stjernerne på udendørspromenaden Waterfront, tag en heftig tur i en af vandrutsjebanerne eller se en succesmusical. Norwegian Bliss har 19 restauranter og et imponerende udbud af underholdning og aktiviteter.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

I det store teater vises komplette Broadwaymusicals og farverige danseshows. Underholdningen inkluderer også Beatles-klubben Cavern Club, stand up-scenen Headliners og den udendørs natklub Spice H2O.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe