Pride of America - Norwegian Cruise Line

Pride of America

Pride of America

Aloha! Træd ombord på Pride of America, det eneste krydstogtskib fra NCL, som sejler året rundt fra Honolulu. Det betyder, at du kan følge din egen tidsplan i forhold til, hvornår du tager på ferie. På dit krydstogt fra den ene eksotiske ø til den næste, får du rig mulighed for at lære den hawaiianske kultur at kende gennem de indfødte ambassadørers øjne ombord på Pride of America. Ø-hop i stil med et stort udbud af restauranter, barer og lounges, fremragende familieindkvartering, rummelige suites og balkoner - perfekt til at spotte hvaler fra, opleve Kilauea vulkanen eller nyde den dramatiske udsigt over Napali-kysten. Træd ombord, og find ud af, hvorfor Norwegian Cruise Line holder så meget af Hawaii.

Skibsfakta

Jomfrurejse2005
Gæster2186
Besætning927
Dæk15
Bredde
37
m
Længde
280
m
Tonnage
80439
BT
Hastighed
22
knob

Pride of America

Sol, badning og surfing på en rejse mellem Hawaiis mange smukke øer med Pride of America, et flydende resort der hylder USAs kultur og historie.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Meget livemusik, poolparties, karaoke og bred underholdning i ”Hollywood Theater”. Norwegian Cruise Line ligger på forkant når det gælder underholdning og Pride of America er ingen undtagelse.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe