Norwegian Jade - Norwegian Cruise Line

Norwegian Jade

Norwegian Jade

Din drømmeferie venter ombord på Norwegian Jade. Sejl med på et krydstogt i Middelhavet, og oplev slotte, katedraler, romantiske øer og sofistikerede byer. Se landskabet på et krydstogt til Afrika, der er lige så vild og mangfoldig som dyrene, du kan møde der. Drag afsted på én af vores unikt designede og usædvanlige rejser, der giver minder for livet. Mens du sejler fra havn til havn langs imponerende kystlinjer, holder vi dig aktiv dag og nat med fantastiske natklubber, prisvindende restauranter, et stort kasino, swimmingpools, en forkælende spa og meget mere. Der er også masser af sjov for børnene, så tag hele familien med, og nyd jeres livs eventyr sammen.

Skibsfakta

Jomfrurejse2006
Gæster2402
Besætning1037
Dæk15
Bredde
38
m
Længde
294
m
Tonnage
93558
BT
Hastighed
25
knob

Norwegian Jade

Spis på en række restauranterg se en vellykket musical. På et krydstogt med Norwegian Jade kan du finde dine favoritter fra en lang række aktiviteter, underholdning og restauranter.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Livemusik, temaparty og Las Vegas-inspirerede shows i det store teater. Du kan også spille bowling i Ultra Bliss. Et krydstogt med Norwegian Jade bliver aldrig kedeligt.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe