Norwegian Jewel - Norwegian Cruise Line

Norwegian Jewel

Norwegian Jewel

Som navnesøster til vores "Jewel Class" krydstogtskibe, kan du være sikker på, at Norwegian Jewel fra NCL har alt. Udover nogle af de største suites på havet er skibet udstyret med kahytter i enhver stil. Når det kommer til underholdning, er dette skib fuld af spænding: et varieret udbud af spisesteder, brusende barer og natklubber, og det er blot begyndelsen. Træd ombord, og begiv dig ud i vildnisset på et krydstogt til Alaska. Lad vinden tage tidsplanen på et krydstogt i Caribien. Oplev gamle traditioner og pragtfulde byer på et krydstogt til den mexicanske riviera. Eller oplev unikke og fordybende ruter på et særligt krydstogt. Hvilken destination du end vælger, skal du gøre dig klar til dit livs eventyr!

Skibsfakta

Jomfrurejse2005
Gæster2384
Besætning1154
Dæk15
Bredde
32
m
Længde
294
m
Tonnage
93500
BT
Hastighed
25
knob

Norwegian Jewel

Spis middag i en af 12 restauranter, oplev den fantastiske feriestemning og se en succesmusical. På et krydstogt med Norwegian Jewel har du stor valgfrihed til at finde dine favoritter fra et bredt udvalg af aktiviteter, underholdning og restauranter.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Livemusik, temaparty og Las Vegas-inspirerede shows i det store teater. Du kan også spille bowling i Ultra Bliss. Et krydstogt med Norwegian Jewel bliver aldrig kedeligt.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe