MSC Bellissima - MSC Cruises

MSC Bellissima

MSC Bellissima

MSC Bellissima er det andet skib i Meraviglia-klassen fra MSC Cruises. Som søsterskib til MSC Meraviglia tilbyder MSC Bellissima en imponerende vifte af avanceret teknologi, faciliteter ombord og den berømte "skib-i-et-skib"-oplevelse, MSC Yacht Club. Krydstogtselskabets nye flagskib har den længste LED-dome på havet, 80 meter lang med et loft dækket af en gigantisk LED-skærm på 474 m2, hvor man kan se alt fra en stemningsfuld digital himmel til animeret visuel magi. På dette spektakulære krydstogtskib er the sky helt sikkert ikke the limit. Nyd et afslappende krydstogt i den familievenlige vandpark, tag en slentretur på den 96 meter lange promenade, og nyd de imponerende seværdigheder og lyde. MSC Bellissimas forbedrede oplevelse ombord omfatter de mange barer og restauranter med signaturcocktails og en skøn, social atmosfære, pragtfulde udendørsområder til dans og underholdning, og masser af plads under åben himmel omkring Horizon og Atmosphere swimmingpoolene til de solbadende.

Skibsfakta

Jomfrurejse2019
Gæster4500
Besætning1536
Dæk15
Bredde
43
m
Længde
316
m
Tonnage
171598
BT
Hastighed
23
knob

MSC Bellissima

Nyd livet ved poolen, oplev illusioner skabt af promenadegadens gigantiske storskærmstag, besøg forlystelsesparken eller se et glitrende Broadwayshow. På et krydstogt med MSC Bellissima er der masser af oplevelser for hele familien.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Livemusik, temaparty, natklub og Las Vegas-inspirerede shows i teatret. Et krydstogt med MSC Bellissima bliver aldrig kedeligt.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe