MSC Divina - MSC Cruises

MSC Divina

MSC Divina

Guddommelige MSC Divina er det eneste krydstogtskib fra MSC Cruises med en suite designet af Sophia Loren, den legendariske italienske skuespiller og skibets gudmor. Suiten er dekoreret med fotos af skuespillerens liv, og er indrettet med rødt tæppe og møbler. MSC Divina har også en infinity pool langs skibets agterstævn og to trapper i Swarovski-krystal. Men denne krydstogtoplevelse er mere end blot skønhed. Der serveres herlige retter ved hvert måltid, fra den afslappede restaurant Tex-mex til den elegante restaurant Black Crab. For underholdning ombord besøger du skibets teater eller danser til langt ud på natten i natklubben.

Skibsfakta

Jomfrurejse2012
Gæster3959
Besætning1324
Dæk13
Bredde
38
m
Længde
333
m
Tonnage
139000
BT
Hastighed
23
knob

MSC Divina

Bad i nogle af de fire pools, lad adrenalinen pumpe i et løb i Formel 1-simulatoren og lad dine smagsløg opleve ægte italiensk gelato. MSC Divina er et stort flydende hotel, hvor moderne italiensk elegance kombineres med en miljøvenlig højteknologi.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Livemusik, temaparty, natklub og Las Vegas-inspirerede shows hver aften i teatret med 1650 pladser. Et krydstogt med MSC Divina bliver aldrig kedeligt.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe