MSC Grandiosa - MSC Cruises

MSC Grandiosa

MSC Grandiosa -- det første skib i den nye Meraviglia Plus-klasse -- blev døbt d. 9. november 2019 i Hamburg af gudmoderen for alle selskabets skibe, Sophia Loren.

MSC Grandiosa har yderligere 200 kahytter; i alt 2.4210, inklusive 60 til passagerer med nedsat mobilitet. MSC Grandiosa byder bl.a. på restauranten 160-cover Il Campo til "Aurea Experience" passagerer, samt det største butiksområde på et krydstogtskib.

Den overdækkede 111 meter lange promenade er udstyret med en 93 meter lang "digital sky" LED-skærm, også den største ombord på et skib, hvorpå billeder vises 24 timer i døgnet, samt særlige shows med skiftende billeder, som vises tre gange dagligt. De 10 restauranter og 21 barer, snackbarer og lounges inkluderer også den omfattende specialitetsrestaurant L'Atelier Bistrot, med siddeplads til 66 personer. Du kan opleve MSC Grandiosa på et krydstogt i Middelhavet!

Skibsfakta

Jomfrurejse2019
Gæster6297
Besætning1700
Dæk19
Bredde
43
m
Længde
331
m
Tonnage
181000
BT
Hastighed
23
knob

MSC Grandiosa

Nyd livet ved poolen, oplev illusioner skabt af promenadegadens gigantiske storskærmstag, besøg forlystelsesparken eller se et glitrende Broadwayshow. På et krydstogt med MSC Grandiosa er der masser af oplevelser for hele familien.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Livemusik, temaparty, natklub og Las Vegas-inspirerede shows i teatret. Et krydstogt med MSC Grandiosa bliver aldrig kedeligt.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe