MSC Seaview - MSC Cruises

MSC Seaside

Er du klar til at gå ombord for et fantastisk krydstogt? Du vil elske MSC Seaside, hvis du holder af italiensk stil og ultramoderne faciliteter. Udsigten er lige så god i fællesrummene som på dækkene.

MSC Seaside har et luksuriøst strandtema, og her er lige så meget at lave, som i de brusende havne i Middelhavet. Et bredt udvalg af casual og raffinerede spisesteder? Check. Et udvalg af stilfulde boutiquer? Selvfølgelig. Utallige steder at nyde cocktails og italienske vine? Det skåler vi på!

Du vil opleve nydelse fra stævn til agterstavn. Spring i swimmingpoolene, hyg dig i boblebadene, gør din strandkrop klar i fitness-rummet, eller slap af i spaen med en massage. Gå på jagt efter Lady Luck i kasinoet, oplev et live show i teatret eller få et godt grin i comedy-klubben.

Skibsfakta

Jomfrurejse2017
Gæster5179
Besætning1413
Dæk18
Bredde
41
m
Længde
323
m
Tonnage
154000
BT
Hastighed
21
knob

MSC Seaside

Hold udkig efter det næste rejsemål fra det unikke promenadestrøg 360° Waterfront Boardwalk, svæv langs verdens længste svævebane til havs eller bliv som et barn på ny i den store vandpark. MSC Seaside har den største andel udendørs arealer af alle krydstogtskibe og er et perfekt valg til hele familien.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Broadway-shows, akrobatik og magi – oplev en ny forestilling hver aften i teatret.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe