MSC Fantasia - MSC Cruises

MSC Fantasia

MSC Fantasia

MSC Fantasia er stilfuld og miljøvenlig, med en fin balance mellem varme, komfort og moderne design. I skibets midte finder du ægte stenovnspizza og espressobar, der servere frisk bagværk og autentisk gelati. Det er det perfekte sted at slappe af efter en intens shoppetur i de de elegante boutiquer og duty-free-butikkerne i nærheden. På dit krydstogt har du altid et bredt udvalg af underholdning og aktiviteter, som er tilgængelige om dagen, aften og nat, fra shows i Broadway-stil i det flotte teater og glamourøse aftener i kasinoet til hightech sensationer i 4D-biograften eller Formule 1-simulator i en-til-en skala.

Skibsfakta

Jomfrurejse2008
Gæster3959
Besætning1324
Dæk13
Bredde
38
m
Længde
333
m
Tonnage
139000
BT
Hastighed
23
knob

MSC Fantasia

Bad i nogle af de fire pools, lad adrenalinen pumpe i et løb i Formel 1-simulatoren og lad dine smagsløg opleve ægte italiensk gelato. MSC Fantasia er et stort flydende hotel, hvor moderne italiensk elegance kombineres med en miljøvenlig højteknologi.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Livemusik, temaparty, natklub og Las Vegas-inspirerede shows hver aften i teatret med 1650 pladser. Et krydstogt med MSC Fantasia bliver aldrig kedeligt.

Din søgning gav følgende resultat

Andre skibe